"Alta Ripa: Feesten in Stijl"

40 jaar ervaring

Top gastronomie

Centrale ligging Benelux

Vanaf 20 tot 1.200 personen | Locaties

Alta Ripa is een imposante kasteelhoeve, opvallend mooi gelegen te midden van stijlvolle tuinen en terrassen in een bosrijk domein van vijf hectare.

Privéfeesten:

Dit prachtig landgoed met smaakvolle zalen is een juweeltje voor de organisatie van jouw huwelijksfeest, receptie, verjaardag, babyborrel of familiebijeenkomst. Huwelijksceremonies kunnen ook steeds bij ons doorgaan in de tuin, orangerie of bij voorkeur ook binnen.

Alta Ripa tilt jouw feesten naar een hoger niveau. Het zal jou en je gasten aan niets ontbreken dankzij de combinatie van onze unieke omgeving, de topgastronomie, het professionele personeel en de persoonlijke benadering. Wij staan open voor alle persoonlijke wensen en voorkeuren. Geen moeite is teveel om het jou naar je zin te maken.

Bedrijfsevents:

Ook voor zakelijke bijeenkomsten bieden wij uitstekende faciliteiten. Alle bedrijfsfeesten, meetings, congressen, beurzen, productpresentaties krijgen bij ons een topomkadering.

Wij voorzien de perfecte meetingzaal, audiovisueel materiaal, technische ondersteuning,… zodat je je enkel moet bekommeren om de meeting zelf. Vooraf de ontvangst in onze tuinen of orangeries, nadien nog een receptie, diner, cocktailbuffet of walking dinner,… Alles is mogelijk ! 

Met onze jarenlange ervaring verzorgen wij jouw event tot in de puntjes. Dit alles op een unieke locatie midden in het groen gelegen tussen Eindhoven en Antwerpen. Bovendien hebben wij in al onze zalen ook supersnel internet!

Tarieven

Prijs voor diner + dansfeest: vanaf € 85,00 p.p.

Prijs voor receptie: vanaf € 35,00 p.p.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Trouwceremonie
Fotoreportage

Parking

Eigen gratis parking voor ruim 500 wagens.

Zalen

- Grote zaal 1600 m²: receptie 1000 personen, diner 700 personen

- Kleine zaal 750 m²: receptie 200 personen, diner 150 personen

Volg ons op Instagram