"Gusto houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat."

Event Catering

VIP Events

Beurscatering

Vanaf 50 tot 3.000 personen | Catering / Traiteur

Wij benadrukken met Gusto Catering de totale belevenis en werken daarom met verschillende concepten. Rekening houdend met jouw wensen en verlangens creëren wij voor jou de beste oplossing.

EVENTCATERING

Organiseer je een evenement en ben je op zoek naar een gepaste locatie of catering? Of je nu een volwaardig diner wil of enkel een receptie, Gusto Catering houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat voor een unieke en onvergetelijke ervaring!

BEURSCATERING

Je organiseert een beurs en zou graag catering voorzien voor jezelf en jouw bezoekers? Met Gusto bieden wij een kwalitatieve verse keuken, rekening houdend met jouw wensen, zodat je al jouw kostbare tijd kan steken in jouw (nieuwe) relaties.

VIP EVENTS

Organiseer je een feestelijke première of VIP-evenement en mag het dat tikkeltje extra zijn? Uit onze jarenlange ervaring als vaste cateraar van Music Hall hebben we reeds vele première evenementen op ons palmares staan en weten we hoe we jouw VIP gasten in de watten moeten leggen. Gethematiseerde kledij en catering kunnen naar wens aangepast worden.

CREWCATERING

Na jarenlange ervaring als vaste crewcateraar bij Music Hall producties kent de backstage catering geen geheimen meer voor Gusto. Wij bieden ontbijt, lunch en diner op maat en zorgen voor een gezond en voedzaam thuisgevoel op locatie.

AIRSTREAMER

Onze mobiele airstreambar is een heuse eye-catcher en inzetbaar op alle mogelijke locaties. Bovendien is de airstreamer personaliseerbaar zodat een bepaalde sfeer of boodschap uitgedragen kan worden.

Tarieven

Minimum afname bij Cantine is 1000 euro

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ
Seated Dinner
Walking dinner

Broodjes
Desserten
Kok aan huis
Cocktails

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Brussel

Volg ons op Instagram