"Allesomvattende catering"

Persoonlijke aanpak

Onze klanten zijn koning

Full service

tot 1.000 personen | Catering / Traiteur

Allesomvattende catering

Op jouw locatie, in gans België, van 10 tot 1000 personen.  Met meer dan 10 jaar ervaring en succesvolle feesten zijn we klaar om ook jouw feest tot een culinair succes te maken!  Kies je voor onze full service met materialen, bediening en dranken of wens je enkel het lekkere eten?  

Persoonlijke aanpak

Onder het motto ‘onze klanten zijn de koning’ verzorgt Flying Chefs feesten en andere cateringactiviteiten voor zowel bedrijven als particulieren. Of het nu om barbecues, huwelijksfeesten of bedrijfsfeesten gaat, bij Flying Chefs kan de klant onvoorwaardelijk rekenen op een ‘full service’ bij hem thuis of op een zelf gekozen locatie.

Maatwerk of snelle keuze?

Je kan zelf dus jouw eigen arrangement samenstellen (dranken, receptiehapjes, bediening, buffet of diner, dessert, bijkomende materialen, etc.)  Of je vraagt ons een voorstel op maat. Belangrijk is dat we hierbij jouw wensen en budget kennen om een zo passend mogelijk voorstel te maken. De zaken die we aanbieden in onze cateringgids zijn immers niet beperkend. We zijn in de eerste plaats chef-koks die lekker eten maken, ook als het niet uit onze catalogus komt!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ
Seated Dinner

Walking dinner
Desserten
Kok aan huis

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram