Champagnebus

Foodtruck  - 

Waarom kiezen voor Champagnebus?

Onze charmante old-timer bus (Citroën HY) werd ingericht als mobiele champagnebar die jouw feest dat extra beetje gezelligheid en klasse zal geven waarnaar je op zoek bent.

Als je iets te vieren hebt, is de champagnebus de perfecte verrassing voor jouw gasten. We zetten de bus voor de kerk of het stadhuis, in uw tuin of de tuin van de feestzaal, in de zaal of op de parking, ... We openen de luiken en serveren jouw gasten een glas heerlijke cava of champagne.

De champagnebus kan ingehuurd worden voor tal van festiviteiten, zoals trouw- en andere recepties, verjaardagsfeestjes, jubilea, personeelsfeesten, opendeurdagen, sport- en muziekevenementen, ...

De champagnebus is niet merkgebonden. We hebben wel een champagne en een cava waar we vaak en graag mee werken, met name het befaamde champagnemerk Louis Roederer en de heerlijke cava ‘castell de la comanda’.

Maar we kunnen je ook een zeer lekkere cava of een heerlijke prosecco of franciacorta aanbieden. Je mag uiteraard ook zelf een bepaalde mousserende wijn aanbrengen.

Als je dat wenst, kunnen wij een aantal exclusieve hapjes voorzien.

We werken voor iedereen een voorstel op maat uit.

De champagnebus is steeds vergezeld van (minstens) één opgeleide kelner.

Lees verder


Levergebieden

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Brussel

Ervaringen

Deze foodtruck heeft nog geen ervaringen

Alle ervaringen worden geverifieerd en zijn geschreven door echte organisatoren of gasten van feesten en events.

Deel jouw ervaring