Vanaf 30 tot 2.000 personen | Foodtrucks

Alma Libre (v) [al·ma li·bre]

1. Vrije ziel
2. Mexicaanse foodtruck

Alma Libre. Twee Spaanse woorden die me herhaaldelijk in het oor werden gefluisterd tijdens een reis door Mexico, op zoek naar de basis van de Mexicaanse keuken en het hart van de Mexicaanse bevolking. Alma Libre. Een vrije ziel, een open geest, onconventioneel in het denken en bovenal gretig om van de volheid van het leven te proeven in al zijn facetten.

Alma Libre. Ik besloot er in januari 2016 mijn wapenschild van te maken. Alma Libre. De naam van deze rondrijdende Mexicaanse ‘taqueria’ verwijst niet alleen naar de vrije ziel die het stuur bestiert, maar duidt voornamelijk op de volheid waarmee ikzelf in het leven sta en de manier waarop ik de pure smaken van de traditionele Mexicaanse keuken wil verbinden met de beleving ervan.

Via de gerechten die ik serveer, wil ik mensen via hun smaakpapillen laten kennismaken met het hart van de Mexicaanse cultuur. Het hart klopt het luidst waar er liefde is. En, zoals je zelf zult ervaren, is liefde het voornaamste ingrediënt in alles wat Alma Libre serveert.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Vlees
Latijns-Amerikaans

Wereldkeuken
Gezond

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Volg ons op Instagram