"Een uitgelezen plaats voor bedrijf en privé als het wat minder gewoon mag zijn"

Unieke locatie, volledig gedecoreerd

Invulling op maat naar jouw wensen

4 zalen en groene buitenzone. Privé parking

Vanaf 7 tot 250 personen | Locaties

BernArt is een unieke locatie met meerdere zalen, waar je, omringd door kunst, jouw event kan realiseren. Een intiem diner, een spetterende party of een seminarie.  BernArt biedt je een voorstel op maat. Wij maken graag tijd vrij om je persoonlijk te ontvangen en je rond te leiden op de locatie. Naast het organiseren van jouw feest, is luisteren naar je wensen onze grootste specialiteit. Aan de hand van jouw verwachtingen maken wij een vrijblijvend voorstel op samen met één van onze bevoorrechte partners in catering.

Ons doel bestaat eruit jouen je genodigden zorgeloos te laten genieten. Kom zelf kennis maken met ons potentieel en doe ons versteld staan door jouw wensen en ideeën. Wij begeleiden je graag naar jouw droomevent... als kunst en feesten bij elkaar komen, wordt feesten een kunst!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

ZAAL 1

Een receptie, familiediner of break out bij een gezellig haardvuur in de sfeer van thuis.

Huiselijkheid en intimiteit zijn de troeven van deze zaal van ongeveer 87 m². De twee open haarden geven aan deze zaal een bijzondere sfeer. Met een select gezelschap kan u hier, omringd door onze culinaire zorgen, thuiskomen. Deze zaal biedt plaats aan 50 personen voor een zittend diner en tot 75 personen voor een receptie.

ZAAL 2

U bevindt zich in een ware kunstgalerij waar een receptie, diner of walking dinner volledig tot hun recht komen.

Deze ruimte van ongeveer 110 m² heeft haast onbegrensde mogelijkheden. Op koude dagen verwelkomen wij u graag aan onze gezellige houtkachel. Deze zaal biedt plaats aan 70 personen voor een zittend diner of kan perfect gebruikt worden als aperitiefzaal, al dan niet in combinatie met zaal 3 waar u met een dansfeest helemaal uit de bol kan gaan.

ZAAL 3

Een groots evenement, een spetterend dansfeest, de lancering van een nieuw product, vele mogelijkheden in deze multi-inzetbare zaal.

Deze zaal van meer dan 250 m² kan ruimte bieden voor een receptie met bar of een diner tot 160 personen. Een combinatie met zaal 2 of 4 is mogelijk om nog meer ruimte te bieden aan uw privé- of bedrijfsevent, en zo het surprise-effect bij uw gasten te vergroten. Een trouwfeest met een swingende dansvloer? De lancering van een nieuwe wagen? Het kan allemaal. Ook een seminarie-opstelling behoort tot de mogelijkheden van deze zaal.

ZAAL 4

"Dare to be different." Dit zegt alles over deze zaal.

Een huwelijk met kunst als getuige? In deze zaal van 180 m² is de prachtig houten balkenstructuur uit de 18de eeuw een attractie op zich. Voor een ceremonie vol romantiek is dit een uiterst geschikt kader. In deze inspirerende ruimte met industriële feeling, kan u uw gasten ontvangen voor een onvergetelijke receptie, ceremonie of tongstrelende walking dinner met showcooking.

BUITEN

Onze ruime buitenzone is de ideale plaats om bij mooi weer uw receptie of ontvangst te houden.

Uw huwelijksceremonie met zicht op de weilanden als achtergrond, behoort tot de mogelijkheden. Het plaatsen van een springkasteel of een andere attractie is mogelijk.

Volg ons op Instagram