Malle Balle

Foodtruck  - 

Waarom kiezen voor Malle Balle?

"Een nieuwe smaakervaring en gewoon fantastisch lekker!"

Malle Balle ontstond uit de creativiteit en restaurantervaring van Els Heyvaerts, het kloppen hart achter dit super cool concept.
"Een totaal nieuw marktconcept lanceren, vernieuwend en origineel, daar ging het om."

Heerlijke huisgemaakte meatballs, met unieke smaken en ingrediënten, zoals niemand ze ooit eerder proefde. Dat was het idee!

Tot in de details wordt elk recept uitgekiend en getest, met vooral veel passie van de chef voor heerlijke smaken. Wij zijn gespecialiseerd in huisgemaakte 'Malle Ballen' van kip, met absoluut nieuwe smaken en vullingen. 

Met de trendy FOODtrailer kan je Els terugvinden op lokale markten, maar uiteraard is de Malle Balle-truck ook perfect uitgerust voor elke party, huwelijk of bedrijfsevent.

Malle Balle verzorgt de perfecte catering op jouw privé feest, huwelijk of bedrijfsevent. Kies voor een origineel en uniek idee, en verbaas je gasten met de heerlijkste 'Malle Ballen'!
Er zijn speciale eventformules, maar uiteraard kan alles aan jouw persoonlijke smaak worden aangepast. Gedaan met de klassieke saaie partycatering, hier is Malle Balle!

Verras je gasten met een nieuw idee in plaats van de klassieke saaie catering en contacteer de 'Malle Balle' voor een vrijblijvend offerte!

Lees verder


Levergebieden

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Brussel

Ervaringen

Deze foodtruck heeft nog geen ervaringen

Alle ervaringen worden geverifieerd en zijn geschreven door echte organisatoren of gasten van feesten en events.

Deel jouw ervaring