Pasado Foodtruck & Catering

"Al het lekkers uit pruttelende pannen!"

Snelle service

Grote variatie

Live cooking

tot 1.000 personen | Foodtrucks

Pasado Foodtruck & Catering specialiseert zich in het aanbieden van éénpansgerechten (meer dan 42 gerechten!) van over verschillende werelddelen. Daarnaast hebben wij ook een grill & fry concept!

Pasado is een cateringbedrijf dat zowel Mediterraanse, Mexicaanse, Aziatische, Vlaamse en Amerikaase catering aanbiedt op jouw familiefeest, bedrijfsfeest, festival of wat het ook mag zijn. Onze foodtruck en onze mensen zijn uitgerust om op eender welk evenement te staan. Verse producten, perfecte live bereiding en een folklore sfeer: dat is waar Pasado Catering voor staat!

Momenteel hebben wij 3 foodtrucks in omloop. Een fel lichtgroene, een appelblauwzeegroene en een zwarte drank truck.
Naast ons praktisch gemak, zorgen wij voor een gezellige, comfortabele volkse sfeer. Iedereen voelt zich meteen aangetrokken rond de pannen. Nippend aan de aperitief kunnen de mensen kijken hoe de gerechten live klaargemaakt worden. Pasado biedt eenpansgerechten, fastfood snacks, tapa's, desserten ens soepjes aan jouw feestgangers aan en dit van over heel de wereld. Per feest kunnen er 3 tot 6 gerechten gekozen worden en dit in een all-in formule. Zo kan je gangbare en iets exotischere gerechten kiezen uit verschillende werelddelen. Daarnaast kunnen wij dus ook instaan voor drank.

Mensen willen gezonder, gevarieerder en onbekender eten en dit liefst in een zo gezellig mogelijke setting. De foodtruck en het eten van Pasado-Catering zorgen hier volledig voor. Wij rijden met onze foodtruck tot bij jou en stellen ons eigen mobiel restaurant op. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een keuken of standplaats.

Waarom vinden de klanten het concept van Pasado zo aangenaam? Omdat er altijd voldoende voorzien wordt voor de klanten, het een budgetvriendelijk concept is en de wachtrijen miniem zijn. Het meeste werk wordt in de voorbereiding gestoken waarbij de gerechten vers en live bereid worden. Eens het eten klaar is, gaat het echter goed vooruit.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Pizza
Vis / Schaaldieren
Vlees
Mediterraans

Wereldkeuken
Vegetarisch
Combinaties zijn altijd mogeljk!

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Pasado Foodtruck & Catering

Pasado tovert heerlijke éénpansgerechten op jouw feest

Wekelijks trekken we met Salino doorheen Vlaanderen om jullie onze partners op een persoonlijke manier voor te stellen. We geven je een blik achter de schermen en delen de passies van onze partners met jullie. De primeur van onze interviews is voor Pieter van Pasado Catering.

Lees meer

Volg ons op Instagram