"Het ideale groene decor voor al jouw feesten!"

Groene omgeving met prachtige vijver

Persoonlijke begeleiding door ervaren team

Vrij van catering

Vanaf 20 tot 250 personen | Locaties

Op de Ark van Noë kan je terecht voor allerlei feesten: verjaardagsfeesten, babyborrels, communie- of lentefeesten, maar ook jouw trouwfeest of bedrijfsevenement kunnen wij organiseren.

We beschikken daarvoor over een feestzaaltje, een grote tent en een kleinere tent op het strand. Al deze ruimten kunnen afzonderlijk of samen gehuurd worden.

Belangrijke informatieEigen drank is niet toegelaten. Partypoppers of confettikanonnen zijn eveneens niet toegelaten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Schuur met overdekt terras100 - - - - - - - -
Strand met pagodetenten128 - - - - - - - -
Grote transparante kadertent360 - - - - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

FEESTZAAL

Voor bescheiden feesten kan je terecht in ons feestzaaltje. Hier kunnen max. 70 personen aan tafel zitten en het is dus uitermate geschikt voor verjaardagsfeestjes, babyborrels, communie- of lentefeesten,... Je beschikt hier over een aparte toog en aparte toegang tot de toiletten. Tafels en stoelen zijn hier standaard voorzien. Verder kan je bij mooi weer buiten zitten onder onze kapschuur (90m²). Dit biedt je een prachtig uitzicht over de vijver en de rest van het terrein.

TENT (360m²)

Het terrein van de Ark van Noë leent zich uitstekend tot het geven van een trouwfeest. Onze locatie is werkelijk uniek en helemaal niet te vergelijken met een klassieke feestzaal. De mogelijkheden hier zijn oneindig! Je kan opteren voor onze basis setting of voor een iets chiquere aankleding. Zelf nog leuke ideeën voor de inrichting? Alles is bespreekbaar.

UNIEKE LOCATIE VOOR JOUW TROUWFEEST!

Verder kunnen wij ook jouw volledige catering verzorgen: van hapjes tot walking dinner, allerlei buffetten of barbecue. Contacteer ons zeker voor een offerte op maat.

STRAND MET PAGODETENT (128m²)

Wil je jouw feest toch nog een beetje specialer maken? Wat dacht je van een feestje op het strand? Het kan nu ook op ons terrein.

Op ons strand zullen twee pagodetenten geplaatst worden zodat je ook bij regenweer droog zit. Deze tenten zijn geschikt voor feesten tot max 100 personen. Ideaal om toe te voegen aan jouw trouwfeest. Aperitiefje en/of ceremonie op het strand? Alles is mogelijk!

Volg ons op Instagram