"Multifunctionele eventlocatie in het trendy Antwerpen Zuid."

De zaal is multifunctioneel

Aanwezigheid van een podiumlift

Vlak bij het bruisende stadscentrum

Vanaf 1 tot 865 personen | Locaties

De Zuiderkroon is een multifunctionele eventhall die volledig aan jouw wensen aangepast kan worden. Wens je een bedrijfsfeest, congres, productlaunch, beurs te organiseren? Deze polyvalente zaal maakt het mogelijk.

Gelegen aan het trendy Antwerpse Zuid, vlak bij het bruisende stadscentrum, is deze evenemententempel vlot bereikbaar met dichtbij de ring rond Antwerpen en toegangswegen naar andere steden.

De grote en ruime foyer op het gelijkvloers leent zich perfect tot sfeervolle ruimte voor jouw recepties, walking dinners, als beurslocatie of voor jouw zittende dinners. Naargelang de grootte van jouw groep kunnen we de foyer kleiner of groter maken door middel van onze rode theaterdoeken. Zij zorgen ervoor dat jouw event steeds gezellig blijft. Onze bar met het bijhorende mini-podium blijft op ieder event een leuke eye-catcher.

Onze theaterzaal op de eerste verdieping biedt plaats aan 865 personen in theateropstelling maar kan eveneens worden vrijgemaakt voor een dineropstelling of een catwalk voor jouw Fashion Show. De ruimte bestaat uit een parterre en twee verschillende niveau's (halve ringen) waardoor iedereen in de zaal een optimaal zicht heeft op het podium. Misschien wens je het nieuwste model van wagen te tonen aan het grote publiek? Dat kan eenvoudig via onze grote podiumlift. Ook in de Foyer kunnen voertuigen geplaatst worden zodat jouw gasten zich tussen de modellen begeven tijdens de receptie. Met een uiterst professionele technische ondersteuning via onze partners zijn alle elementen aanwezig voor een geslaagd event. 

Onze huiscateraar Gusto Catering zorgt voor een perfecte culinaire begeleiding van jouw activiteiten. Gusto houdt rekening met jouw wensen en biedt een oplossing op maat voor een unieke en onvergetelijke ervaring.

Parkeren is tevens geen enkel probleem. Met rondom onze zaal de parking van het Justitiepaleis en de Gedempte Zuiderdokken is er genoeg parkeerruimte voor al jouw genodigden.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi

Parking

Parkeren kan gratis op de Gedempte Zuiderdokken.

Zalen

Naam
Auditorium 985 - - - 865 - 700550865
Foyer947 - - - - - 865600865
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram