"Elke keer een unieke beleving voor je feest, op maat, persoonlijk en kwalitatief"

Alles kan besproken worden naar jouw wensen

Plug and play: bijna overal mogelijk en snel

Steeds vers, kwaliteit en met een glimlach

Vanaf 60 personen | Foodtrucks

Met liefde voor een heerlijke snack, en de nood aan kwaliteit, ben ik vol zin aan dit avontuur begonnen. Na een onderbreking van enkele jaren, bleef het horecabeestje kriebelen. Ik nam dan ook het besluit mijn droom na te jagen, met mijn ervaring uit het verleden en mijn opleiding op zak, wil ik met mijn concept iedereen zijn smaakpapillen veroveren.

Simpele klassieke snacks, op een ander niveau, een iets andere manier, het hoeft niet ingewikkeld te zijn om lekker te zijn. Eerlijke en zuivere producten en veel liefde en passie voor eten, dat zijn mijn ingrediënten. Laat het jullie smaken!

Mijn aanbod bevat het betere Grillwerk. Hamburgers, steaksandwiches, chicken sandwiches, ….

100%  graangevoederd rundsvlees als basis voor een reeks unieke hamburgers en steak sandwiches, verse gemarineerde kipfilets voor chickensandwiches en 100% Belgisch Brassvarkenworst voor sausagebuns. Deze worden geserveerd op twee varianten speltbroodjes, artisanaal gebakken door een plaatselijke bakker. Vers gegrilde groenten en originele combinaties sauzen en garnituur.

Mijn vast aanbod bevat vooral hamburgers, steaksandwiches, kip en worst, maar ik kan eindeloos variëren voor privé-evenementen of foodtruck festivals indien nodig. Een kleine hap vooraf of een heerlijk gegrild fruitdessert zijn perfect mogelijk.

Tarieven

vanaf 600€

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Tapas
Burgers / Friet

BBQ / Grill

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram