"Hot dogs worden haute dogs"

Hippe vintage foodtruck

Ambachtelijk en lokaal

Enthousiast en ervaren team

Vanaf 45 personen | Foodtrucks

Hot dogs worden haute dogs. Het geesteskind van een sterrenchef. Een krokant biobroodje terplaatse gebakken in onze oven, een artisanale gepatenteerde würst met verrassende toppings maken van de klassieke hotdog een verfijnd en bijzonder culinair gerecht. Haute dogs in Frans, Mexicaans, Italiaans of Chileens jasje.

Hippe vintage foodtruck. Onze truck en/of bar zijn een onvergetelijke eyecatcher voor de bezoekers van jullie event. Van hieruit maken wij onze haute dogs “à la minute”, en liefst grillen wij -als de locatie het toelaat- onze worsten ter plaatse op een gasbarbecue voor nog meer wauw effect.

Ambachtelijk en lokaal. Würsten van een artisanale beenhouwerij die werkt met eigen gekweekte dieren op de lokale boerderij, biobroodjes met huisbereide natuurdesem, lokale groenten. Authentieke, lokale en duurzame producten, opgediend op gercycleerd en bio-afbreekbaar materiaal. Alle haute dogs ook in veggie of glutenvrije versie verkrijgbaar.

Enthousiast en ervaren team opgeleid in onze Würst restaurant, met ruime ervaring op private en corporate events en de grootste festivals.

Tevreden klanten. Meer dan 4.5 op 5 restaurant scores op facebook, google, trip advisor en andere

Tarieven

vanaf 1200€

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Glutenvrij

Croques / Hot Dog

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram