"Creative co-working & eventspaces"

Vlak naast het Brusselse kanaal

In-house catering

Van casco tot all-in

Vanaf 50 tot 300 personen | Locaties

Firma is een 'co-working space' ingericht om te creëeren en ontwikkelen. 

Gelegen vlak naast het Brusselse kanaal wordt de ruimte van Firma ingezet om workshops, machines, gereedschap, studio's, bureauruimten en een lunchbar te delen. Daarnaast staan twee grote hallen van 500m² klaar om er elk van jouw feesten en events te organiseren. Een avondfeest, conferentie of workshop: hier is ruimte voor elk soort event.

Enerzijds kan onze locatie geheel casco gehuurd worden zodat jij de aankleding van je feest volledig zelf kan voorzien. Anderzijds kan je ook kiezen voor een volledig afgewerkt feest waarbij wij met plezier de volledig aankleding van jouw feest in handen nemen. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi

Parking

Er is een kleine parking voor de deur waar je buiten de werkuren een 30-tal wagens kan plaatsen, verder kan je parkeren in de omliggende straten vlak aan het gebouw.

Zalen

Naam
Event Space500 - - - - - 300300300
Art Space500 - - - - - 300300300
Tabel weergave: Aantal personen

De Event Space is een grote ruimte met industriële look waar vooral grote evenementen en feesten doorgaan. Je kan hier zowel met onze eigen catering en styling werken als de ruimte casco huren en zelf aan slag gaan. 

De Art Space is al grotendeels ingericht in de stijl van firma en wordt gedurende de week deels gebruikt als lunchbar. Door de opdeling met akoestische gordijnen kan ze gemakkelijker gebruikt worden voor kleinere evenementen vanaf 50 personen. Eigen catering is hier niet toegestaan.

Voor foto's en meer info over de verschillende ruimtes kan je onze brochure met meer details aanvragen. Geef zeker aan of je interesse hebt voor een privé feest, professioneel event of co-work & meetingruimtes.

Volg ons op Instagram