"Stilstaan is vooruitgaan ..."

Inspirerende vergaderlocatie op het water

Culinaire verwennerij uit onze kombuis en bar

Teambegeleiding en Visual Facilitation

Vanaf 4 tot 40 personen | Locaties

Unieke vergaderruimte op het water voor groepen van 4 tot 40 personen. Geen klassieke meeting room dus, maar een inspirerende en heldere locatie waar je in alle rust en met een prachtig zicht op de Leuvense Vaart, vergaderingen, workshops, en boardmeetings kan organiseren. reBoot neemt lekker en gezond eten ernstig net zoals jij en serveert uit eigen kombuis met zorg samengestelde gerechten op basis van streekproducten. Geniet van lekkere koffie en een uitgebreide keuze aan streekbieren in de gezellige bar gebouwd met authentieke scheepsmaterialen. Bij goed weer kan je uiteraard genieten op het zalige buitenterras, met de BBQ erbij.

Teamontwikkeling en begeleiding

reBoot helpt jouw team om stil te staan bij de samenwerking, want stilstaan is vooruitgaan… . Omdat elke teamsituatie uniek is, krijg je de beste resultaten met een programma op maat. Bij optimale samenwerking ontstaat een aanstekelijke gedrevenheid waarbij innovatieve ideeën ongedwongen naar boven komen. reBoot werkt met jullie aan die volgende stap in de samenwerking, waarbij teamleden zich bewust worden van hun en elkaars talenten, met meer energie en goesting als resultaat.

Ontspanning

Een inhoudelijk teamprogramma vullen we indien gewenst graag aan met ontspannende groepsactiviteiten: ontbijtworkshop als ijsbreker of om de dag vol energie te starten, kookworkshops, chocolade, melo cakes, escaperoom, casino avond, picknick op het water ,…

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Op wandelafstand (slechts 12 minuten) van Leuven Station

Parking

Ruime parkeergelegenheid recht tegenover het schip (blauwe zone) ofwel in de publieke parking op het Engelsplein (5 minuten wandelen tot aan het schip)

Zalen

Naam
reBoot schip1501822204040504040
Tabel weergave: Aantal personen

Heldere inspirerende ruimte met binnenterras en onmiddellijk zicht op het water via de grote patrijspoorten. De binnenramen, die de ruimte opdelen in vergaderzaal-binnenterras-lunchruimte-bar, kunnen worden opengevouwen zodat één grote lange ruimte ontstaat (150m2).

Volg ons op Instagram