"Stilstaan is vooruitgaan ..."

Vergaderen en brainstormen op het water

Teambegeleiding met visual facilitation

Zalig lunchen op het dek

Vanaf 4 tot 40 personen | Locaties

Kris en Birte bouwden hun vrachtschip om tot een heldere en inspirerende ruimte voor groepen. Je kan er genieten van het zicht op het water en zijn bewoners (futen, eenden, zwanen, aalscholvers, jachteigenaars) en met een open mind brainstormen, vergaderen of teambuilden, Bij mooi weer is lunchen op het dek een must, dan gaat de BBQ aan en staan de wijn en 50 streekbieren koel. Teams van 4 tot 40 personen zijn van harte welkom voor een memorabele dag (halve dag of avond) op het reBoot schip. Je kan het schip huren voor een rustige off-site vergadering met je team, raad van bestuur, teambuilding of bedrijfsreceptie. Het schip is verder een bijzondere locatie voor opleidingen, seminaries, netwerken of culinaire events. Culinaire verwennerij hoort er helemaal bij: je wordt ontvangen met de geur van versgebakken cup cakes en cappuccino. In de kombuis bereidt de reBoot kok (h)eerlijke gerechten op basis van streekproducten. De bar, gebouwd met authentieke scheepsmaterialen, staat ter beschikking voor de pauzes en het napraten bij een cocktail of streekbiertje.

Tarieven

€450

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Op wandelafstand (slechts 12 minuten) van Leuven Station

Parking

Ruime parkeergelegenheid recht tegenover het schip (blauwe zone) ofwel in de publieke parking op het Engelsplein (5 minuten wandelen tot aan het schip)

Zalen

Naam
reBoot schip15030303040 - 504040
Tabel weergave: Aantal personen

Heldere inspirerende ruimte met binnenterras en onmiddellijk zicht op het water via de grote patrijspoorten. De binnenramen, die de ruimte opdelen in vergaderzaal-binnenterras-lunchruimte-bar, kunnen worden opengevouwen zodat één grote lange ruimte ontstaat (150m2). Bij mooi weer kan je op het scheepsdek (55m2) pauzeren of lunchen, ook de BBQ staat paraat!

Volg ons op Instagram