Vrijblijvende offerte aanvragen

De Ecotariër eco & healthy foodtruck

"Healthy snacks & desserten vanuit een ecologische foodtruck!"

Homemade, high quality wereldgerechten

Ecologische catering op maat

Glutenvrij & vegan friendly

Vanaf 45 tot 400 personen | Foodtrucks

Bij de Ecotariër Foodtruck kan je genieten van gezond en ecologisch lekkers. Zout of zoet, losse gerechten of een totaalconcept; Het kan nu ook eco-friendly & healthy! 

In onze mobiele keuken worden alle gerechten met zorg vers bereid, wordt snijafval gecomposteerd, gebruiken wij grotendeels biologische ingrediënten en 100% bio-afbreekbare verpakkingen. Eventuele overschotten worden geschonken aan een lokaal goed doel voor minderbedeelden. Bovendien gebruiken wij ecologische poetsproducten en draait onze keuken op 100% groene stroom!

Bij ons smul je niet alleen eco-conscious, je kan met plezier dat extra stukje taart nemen, want al onze desserten zijn vrij van geraffineerde suikers, bewaarmiddelen en kleurstoffen. Sterker nog, alles wordt gemaakt met echte powerfoods!  

De Ecotariër Foodtruck is een ontmoetingplaats voor iedereen, ook voor mensen met een aangepast dieet. Daarom zijn onze gerechten gluten- en lactosevrij verkrijgbaar en bovendien vegetarisch. Ongeveer 90% van ons aanbod is zelfs volledig plantaardig.

Hartig & Zoet!
Wij zijn gespecialiseerd in TexMex gerechten zoals Mexican Burrito's, chili sin carne, messy nacho's, enz. Daarnaast kan je ook genieten van falafel, wraps, salades, pasta, Marokkanse tajines, Thaise curry, enz.
Jouw gerechten kunnen voorafgegaan worden door een heerlijk aperitief, zoals een homemade iced tea, (virgin) mojito,... Nadien kan je genieten van een (h)eerlijk dessert: Smeuïge brownies, homemade ijs of deluxe chocoladetaart!

Stuur ons een vrijblijvende offerteaanvraag!

Tarieven

Minimumfactuur van €850 voor een feest, €3,5 voor dessert en €5,5 hartig

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Dessert / Zoet
Latijns-Amerikaans
Wereldkeuken
Vegetarisch
Glutenvrij
Halal

Gezond
Vegan
Lactosevrij
Geraffineerde suikervrij
Ecologisch
Bio

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over De Ecotariër eco & healthy foodtruck

Deze vegetarische foodtrucks zijn onmisbaar op jouw feest

Ze zijn Vlaams, ze zijn Vegetarisch, ze zijn VERRUKKELIJK! Een gezelschap zonder vegetariërs is niet meer van deze tijd. Wees voorbereid en bied jouw gasten een gevarieerd aanbod waarbij elke aanwezige kan genieten van culinaire hoogstand.

Lees meer

Volg ons op Instagram