Hangar 58

"De enige locatie in de Euregio waar een stad exclusief de jouwe wordt"

Een stad exclusief van u in een groene oase

Makkelijk bereikbaar, vlakbij autosnelweg

All-in beleving met creatieve foodconcepten

Vanaf 200 tot 10.000 personen | Locaties

Een hypermoderne hangar met uitzicht op een sprookjesachtig verlichte, 17e-eeuwse oude stad. Het kan zomaar de achtergrond van jullie trouwfeest of bedrijfsevent worden. HANGAR58 in het Domein Bokrijk is hét adres voor een unieke feestbeleving te midden van een oase van rust. Het omliggende natuurgebied is maar liefst 550 hectare groot met prachtige botanische tuinen en visvijvers met een wandel- en fietsdoorgang door het water - onlangs door Time Magazine verkozen als één van de honderd mooiste plekjes op aarde.


Met een eigen afrit op de autosnelweg én eigen treinstation, was je eigen sprookjesstad voor één dag, ver weg van de bewoonde wereld, nog nooit zo bereikbaar.

 

Om op alle facetten van jullie feest of event een hoogstaande kwaliteit en service te garanderen, biedt het HANGAR58 team een all-in service aan. Zij staan jullie vanaf dag één persoonlijk bij voor een unieke omkadering en perfecte invulling.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

700 wagens en uitbreidbaar tot 2000 wagens

Zalen

Naam
HANGAR581.500 - 5001.2001.2005002.0001.2002.000
Marktplein1.500 - - - - - 2.0001.2002.000
Tabel weergave: Aantal personen

 Van galadiner of beurs tot intieme huwelijksviering: zowat alles is mogelijk in HANGAR58. De grote open ruimte biedt plaats aan maar liefst 2.000 personen, maar kan ook perfect omgebouwd worden naar intiemere settings vanaf 200 personen. Dankzij modulaire wanden en styling elementen kan de zaal volledig gevormd worden naar jouw droomscenario.

 

Vanuit de zaal kijken de gasten door een grote glaswand op de Oude Stad van Bokrijk. Een authentieke heropbouw van 14e tot 16e-eeuwse Antwerpse stadwoningen, die steen per steen zijn afgebroken en overgebracht naar het Domein Bokrijk. Naast een feeëriek achtergronddecor biedt het originele uitbreidingsmogelijkheden die de capaciteit verder opschroeven tot maar liefst 10.000 personen. Met tal van randanimatie: een receptie of idyllisch diner onder de sterrenhemel op het oude marktplein, een huwelijksceremonie in het middeleeuwse kerkje, een bezoek aan het Openlucht Museum of de speeltuin of een wandeling doorheen het landelijke Kempische natuurdomein, … de mogelijkheden zijn eindeloos in deze stad die voor één dag helemaal van jou is.

 

Extra bijzonder is de videomappingtechnologie, met een 3D-videoprojectie op de gebouwen van de Oude Stad. Voor adembenemende sfeereffecten of een originele manier om uw bedrijfscommunicatie of liefdesverhaal te onthullen.

Volg ons op Instagram