tot 220 personen | Locaties

SALON

Of je nu een receptie, een uitgebreid 3-gangenmenu met bediening aan tafel, dan wel een buffetformule of een walking dinner verkiest: ons Salon opent graag voor jou en je gasten haar deuren (en geheimen…). Deze ruimte wordt gekenmerkt door authentieke zuilenrijen die haar een magische intimiteit verschaffen, ook al kan je er tot 220 genodigden comfortabel laten plaatsnemen. De strakke lijnen van het oorspronkelijke pakhuis werden smaakvol gecombineerd met warme materialen en dito sfeerverlichting. 

LICHTSTRAAT

In combinatie met de huur van het Salon kan ook de feeërieke Lichtstraat van het Felix Pakhuis exclusief afgehuurd worden. Deze leent zich perfect voor aperitieven, recepties en walking dinners tot 250 personen. De imposante en overdekte straat verbindt de jachthaven van Antwerpen met de oude binnenstad en schenkt jouw feest de gracieuze grandeur die het verdient.

Ben je op zoek naar een origineel en ongedwongen ceremonieel kader? Weet dan dat onze Lichtstraat ingericht en gedecoreerd kan worden volgens jouw specifieke wensen. We kunnen hierbij voorzien in o.m. comfortabel zitmeubilair, een podium met achterdoek, spreekgestoelte, een feestelijke loper, bloemen, planten en/of boompjes, en een gepaste geluidsinstallatie voor achtergrond en/of livemuziek. Op ons wedding-moodboard kan je je alvast laten inspireren door foto’s van onze zaal.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Restaurant - - - - - - - 150 -
Salon - - - - 250 - 350230500
Markt - - - - - - 9060 -
Lichtstraat - - - - - - 250140 -
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram