"Moderne congres- en eventruimte met geavanceerde audiovisuele voorzieningen"

Vlot bereikbaar dankzij strategische ligging

Uitstekende catering uit professionele keuken

Zalen combineerbaar voor break-out sessies

tot 200 personen | Locaties

Deze gloednieuwe accommodatie omvat 4 polyvalente en multifunctionele ruimten, waaronder een ruim auditorium voor plenaire lezingen en verschillende breakout rooms, waar workshops kunnen gehouden worden.

AuditoRium4 is uitgerust met de meest geavanceerde audiovisuele voorzieningen: gigascherm (6 x 10 m), twitterwall, wireless presenteren, krachtige wifi-verbinding, professionele geluidsinstallatie, theaterspots enz. Kortom, alles is aanwezig voor een state-of-the-art happening. De moderne infrastructuur past zich moeiteloos aan aan de noden van jouw evenement.

De ontmoetingsruimte FoyeR4 kan samen of los van AuditoRium4 opgesteld worden als gala, congres of minibeurs-ruimte, restaurant of zelfs als catwalk.

AuditoRium4 ligt langs de R4 en de Gentse Ringvaart. Makkelijk te bereiken met de auto voor wie van de E40 of de E17 komt, of met de trein van het nabijgelegen station Gent-Sint-Pieters. Jouw gasten parkeren bovendien gratis op onze ruime parking op de site zelf.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Alle bezoekers van AuditoRium4 kunnen hun auto gemakkelijk en gratis kwijt op de ruime parking. Op jouw verzoek wijst een parkeerwacht hen de weg naar een vrije plaats.

Zalen

Naam
FoyeR4350 - - - - - 160160160
AuditoRium4 - - - - 160 - - - -
CouR4 & JaRdin41702018 - 7045 - - -
CouR4 OF JaRdin4851010 - 3525 - - -
Vijfde Gevel501412 - - - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

De gloednieuwe accommodatie omvat zowel een ruime zaal voor een plenaire zitting als breakout rooms, waar kleinere groepen kunnen samen zitten. State of the art multimediale voorzieningen dragen bij aan een efficiënte overdracht van informatie: gigascherm (6 x 10 m), twitterwall, wireless internet, krachtige geluidsinstallatieenz.

Volg ons op Instagram