De Buffetwagon

"Stijlvol genieten op een locatie naar jouw keuze"

Flexibel aanbod

Uiterst verzorgd

Persoonlijke aanpak

Foodtrucks

Stijlvol genieten daar draait het bij De Buffetwagon allemaal om!

Of u nu zin heeft in een croque uit het vuistje, heerlijke verse soep, een tapa-plankje to share, een kleine zoete zonde bij uw koffie of eerder enkele fijnere kleine hapjes aan uw gasten wil aanbieden? Dit kan allemaal! 

Het verzorgen van de aperitiefgerechtjes op een feestje bij u thuis of uw klanten verwennen met een leuke koffie-ontvangst met bijhorends lekkers tijdens uw bedrijfsevent? Van alles is mogelijk!

Ons aanbod wordt telkens per type activiteit en locatie aangepast.  Wat echter steeds hetzelfde blijft is onze bewuste keuze om enkel met kwalitiatief hoogstaande producten te werken.  

Bij De Buffetwagon hoeft u als organisator van een feestje nergens aan te denken aangezien wij zowel het eten als het drinken voor uw gasten kunnen verzorgen.  Glaasje cava, lekker glaasje wijn, ... en afsluiten met een heerlijke koffie uit ons Jura-toestel met verse bonen.

Onze charmante foodtruck ingericht in de luxueuze stijl van de Orient Express trekt werkelijk overal de aandacht. Zoals bij de inrichting van de wagen, de keuze van de decoratie en zelfs de aankoop van de bekers en glazen over elk detail werd nagedacht, zullen wij ook uw event tot in de puntjes afwerken.

Bij een foodtruck hoort absoluut ook persoonlijk contact en dit niet alleen op de dag van een event.  Indien u De Buffetwagon wenst te boeken, kom ik gerust even tot bij u om uw wensen samen te bespreken zodat een offerte op maat aangeboden kan worden.

Ellen Spanoghe

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Koffie / Thee
Drinks / Cocktails
Tapas
Vegetarisch
Glutenvrij

Gezond
Croques / Hot Dog
Soep
Warme chocomelk
Glühwein

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen

Volg ons op Instagram