De Pits Zolder

Locaties

De Pits in Zolder

Wie dacht hier alleen racefanaten te vinden heeft het goed mis. De Pits heeft alles in huis om herboren huiswaarts te keren. Al klinkt het paradoxaal, veel gasten komen hier voor de rust. De Pits ligt in een bosrijke omgeving waar je urenlange wandelingen kan maken en in het wellnesscentre kom je helemaal tot rust. 

De ligging van dit hotel is volstrekt uniek. De 24 kamers kregen elk een aparte aankleding. In sommige kamers vind je boven het bed levensgrote foto’s uit het circuitarchief met grappig opschriften. Warme materialen als Amerikaans notenhout, gecombineerd met blauwe indirecte verlichting, flatscreen-tv en draadloze internetverbinding maken duidelijk dat dit verre van een standaardhotel is.Vanuit de brasserie heb je een adembenemend uitzicht over het racecircuit, de Limburgse bossen en de mijnterril van Zolder. De vaste menukaart wordt afgewisseld met eigentijdse suggesties. 

U kan hier terecht voor een zakendiner, vergadering, seminarie of feest.

Onze zalen zijn standaard uitgerust met flipchart, beamer, projectiescherm, draadloos internet. Wij voorzien stiften, pen en papier. Verschillende mogelijkheden ivm koffiebreaks, lunch, diner, recepties,...
 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Gratis parking - privé en openbaar

Zalen

Naam
Senna Zaal15 - 8 - - - - - -
Mansell Zaal6024242850 - 504040
Brasserie100 - - - - - - 6040
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram