Vrijblijvende offerte aanvragen

Lynn Van Baelen Fotografie

"Let's make memories together"

Spontane beelden

Pure emoties met een vleugje romantiek

Persoonlijke box met minialbum

Fotografen & Video

Als ik aan familie, vrienden en klanten vraag wat mijn stijl typeert, dan hoor ik regelmatig dezelfde eigenschappen terugkomen. Spontaniteit, emotie, pit met een vleugje romantiek. Ik werk het liefste met natuurlijk daglicht. De zon die aan het einde van de dag langzaam ondergaat en haar laatste stralen laat rusten over hoogstaand gras: daar word ik gelukkig van.
Daarom is dit ook één van mijn favoriete momenten om jullie te fotograferen. Tijdens het avondfeest neem ik jullie dan ook graag even mee naar buiten om nog enkele foto's te maken. 

Het leven biedt zoveel mooie momenten die gefotografeerd kunnen worden. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en tijd maken om fotogenieke herinneringen op beeld vast te leggen, daar help ik jullie heel graag mee.

Ik maak geen foto's, ik maak herinneringen... en ik kijk ernaar uit om jullie te ontmoeten! Contacteer me dus gerust voor meer informatie, ideeën en tarieven!

Gelegenheden

Communie / Lentefeest

Huwelijk

Extra's

Fotoboek
Lifestyle Newborn

Gezinssessies

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Lynn Van Baelen Fotografie

Romantisch Greenery: een originele styled shoot

Een prachtige styled shoot in het thema Greenery: laat je inspireren door groen met witte en koperen accenten. Een romantische setting met een aantal originele en verrassende elementen: Greet van Wauw events neemt je mee in een ontdekkingsreis tussen de prachtige serres van Orshof!

Lees meer

Romantisch en warm: herfsthuwelijk inspo bij dit trouwfeest van N&S!

Meest inspirerende seizoen van het jaar? De herfst! Althans als je het ons vraagt. N&S deelden onze mening duidelijk want zij gingen aan de slag met warme kleuren voor hun trouwfeest. Herfsthuwelijk in aantocht? Dan is dit artikel jouw go-to voor inspiratie!

Lees meer

Volg ons op Instagram