"Ontwerpt jouw evenement op maat, van kaartje tot feest!"

Persoonlijke begeleiding

Bedenken van totaalconcepten

Creatieve aanpak

Eventplanning & Styling

Hee, hebben jullie iets te vieren? Een huwelijk, een speciale verjaardag of misschien een babyborrel voor komst van jullie kindje? Sta samen even stil bij dit mooie moment!

Maken jullie graag een unieke beleving van dit moment? Dan begeleid ik jullie graag bij de uitwerking hiervan. Bij Beau Jour kan je terecht voor een totaalconcept van grafisch werk, tot de bloemen en de styling van jullie feest. Door de persoonlijke aanpak maken we van elk project iets unieks!

It's all about the details! 


Ik ben Kathleen, creatieve duizendpoot achter Beau Jour. Ik vind het fantastisch om met jullie te mogen dromen over een persoonlijke uitwerking van jullie feest. 


GRAFISCH ONTWERP - 

Van Save The Date tot de naamkaarten werken we een huisstijl voor jullie als koppel uit. Alle ideeën zijn mogelijk, van speciale papiersoorten en druktechnieken, afwerkingen met een lakzegel tot handgeschreven naamkaartjes.

BLOEMEN - 

Ik volgde een opleiding tot florist om ook dit deel van het feest mee te kunnen betrekken in het geheel. Door de juiste kleuren, texturen en vormen te combineren en op elkaar af te stemmen, wordt er gezorgd voor een totaalbeeld van jullie feest.

STYLING -

Alles komt samen met de juiste styling, de keuze van de materialen, het optimaal benutten van de locatie en de kleinste details toevoegen. 

Lijkt dit jullie wel wat? Ik sta alvast te popelen om jullie (en jullie verhalen) te mogen ontmoeten. Geef me een seintje indien jullie graag meer informatie of een afspraak hadden gewenst. 

Belangrijke informatieWe staan niet enkel in voor de dagbegeleiding van een feest. Dit is enkel mogelijk in combinatie met de aankleding.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Budgettering
Event Styling
Totaalconcepten

Grafisch werk
Bloemen

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Binnen een straal van 150km rond Balen

Ontdek meer over Beau Jour

Een echte DIY-wedding: Bennie en Rebecca

Ben je een DIY bruidskoppel en wil je graag een echte DIY-wedding? In dit artikel vertelt Kathleen van Beau Jour ons hoe je je daarin kan laten begeleiden. Laat je inspireren door de mooie foto's van DIY bruidskoppel Bennie en Rebecca!

Lees meer

REAL WEDDING Feeëriek trouwen in Trevignano onder de Italiaanse zon

Eind juni 2018 streek dit prachtig koppel neer in het authentieke Kasteel van Bracciano in Italië, waar zij familie en vrienden ontvingen en verwenden. Ontdek alles over dit wondermooi feest, de prachtige locatie en het werk van grafisch ontwerpster en eventstylist Beau Jour!

Lees meer

Trouw inspo in deze Styled Shoot: gezellig en industrieel, met een vleugje vintage

Gezellig, industrieel en hip: de styling van deze Styled Shoot is volledig afgestemd op de sfeer van De Serre, de locatie waar deze shoot plaatsvond. Het resultaat: een eigentijdse styling, vol vintage elementen en hippe ideeën!

Lees meer

Volg ons op Instagram