"Vergader in de uitzonderlijke omgeving van de golfbaan 'Steenhoven'"

Groene en rustige omgeving

Eigen restaurant met zeer hoogstaande keuken

Gastvrije en huiselijke ontvangst

Vanaf 1 tot 100 personen | Locaties

Onze vergaderzaal bevindt zich in de uitzonderlijke en prestigieuze omgeving van de golfbaan Steenhoven en biedt plaats aan maximaal 35 personen.

Badend in het licht dankzij de grote ramen heb je een prachtig uitzicht op de baan. Het is de ideale plek om je vergaderingen "groen" te organiseren. Wij verwelkomen alle soorten evenementen; seminars, conferenties, productlanceringen, ontbijten, lunches, cocktails, diners, privérecepties, bedrijfswedstrijden, enz. We luisteren naar jouw behoeften om een ​​gepersonaliseerde aanbieding in te dienen die daaraan voldoet. Ons professionele en gepassioneerde team staat volledig tot jouwer beschikking om je evenement tot een groot succes te maken! 

Ben je op zoek naar een originele activiteit om te ontspannen tijdens je seminar? We bieden een golfclinic aan, de ideale activiteit om je dag een boost te geven!

Tarieven

Minimum prijs bij Steenhoven Country Club is €95.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie

Productvoorstelling
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Gratis parking voor 85 wagens

Zalen

Onze vergaderzaal bevindt zich in de uitzonderlijke en prestigieuze omgeving van de golfbaan Steenhoven en biedt plaats aan maximaal 35 personen. Badend in het licht dankzij de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op de baan. Het is de ideale plek om uw vergaderingen "groen" te organiseren.

Volg ons op Instagram