"Vergaderen in een huiselijke sfeer"

Uniek kader in het dorp van hoge gisting

Instant relaxe sfeer dankzij warm interieur

Vrij van catering of... samen koken!

Vanaf 6 tot 20 personen | Locaties

Het Douviehuis, een prachtig vakantie- en seminariehuis, gelegen in het centrum van het alom bekende kunstdorp Watou beschikt over 2 vergaderruimtes, 10 slaapkamers en 8 badkamers. Naast een moderne uitstraling kreeg deze woning de authentieke elementen mee in zijn architectuur. Zo werd het houten gebinte van de oude schuur naadloos in de vakantiewoning geïntegreerd. Daarnaast werd het pand afgewerkt met hoogwaardige materialen. De combinatie van warme parketvloer en designmeubelen zorgt voor een relaxe sfeer! 
Alle ruimtes beschikken over WIFI en er is voldoende parkeerplaats. Ook zijn er 2 kamers voor mindervaliden voorzien op de gelijkvloers.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie

Productvoorstelling

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime parking aanwezig

Zalen

Het Douviehuis beschikt over 2 salonruimtes die als vergaderruimte kunnen worden gebruikt.  De ene ruimte - met aanpalend volledig uitgeruste open keuken -  is voorzien van scherm, beamer & boardroom tafel (voor 16 personen), de andere ruimte is uitermate geschikt voor  een break-out sessie (volledig aanpasbaar volgens wens van de klant).  

Alle ruimtes beschikken over WIFI en er is voldoende parkeerplaats. De vergaderruimtes zijn toegankelijk voor mindervaliden.

 

 

Ontdek meer over Douviehuis

5x feesten in een schuur

Feesten in een schuur: lijkt dat je altijd wel al wat? Rustiek, authentiek en voorzien van alle faciliteiten die je nodig hebt om hét feest, dé vergadering of teambuilding van't jaar te bouwen - deze 5 prachtige locaties hebben het allemaal. Ontdek ze in dit artikel!

Lees meer

Volg ons op Instagram