"Unieke Zuiderse out-of-the-box feesten in een sprookjesachtige botanische tuin."

Onvergetelijke dagfeesten in botanische tuin

Familiaal en stressloos totaalconcept

Jouw feest op maat, zoals in het verre zuiden

Vanaf 25 tot 150 personen | Locaties

Zuiderse vakantiebestemming in Vlaanderen!

Nog vrije data in juni - augustus en september 2020 Check onze kalender aub :-)

De Letterhoeve is het droomproject van Fredrik en Vanessa (en nog een 20tal medewerkers). Een totaal andere kijk op feesten, een tuinfeest tussen prachtige fauna en flora, geïnspireerd op de vele reizen die artistiek fotograaf Fredrik over de hele wereld ondernam (Azië, Zuid Amerika, Caraïben, Afrika,...) met grote schuren, kwalitatief meubilair vanuit Zuid-Amerika, Afrika, Indonesië... Hangmatten, deckchairs,...

Waar vrijheid, heerlijke wereldkeuken en tal van zuiderse elementen (waaronder de receptietent, het kleurrijke bierpaviljoentje of de unieke wijnbodega) een zalige vakantiesfeer creëeren. Een gepersonaliseerde ceremonie onder het Afrikaanse prieeltje, live muzikanten (in allerlei stijlen), een babbelbox in een heuse tipi tent..

Vergeet even alle feesten waar je ooit was, dit is een heel anders concept: vrijheid, zuiders vakantiegevoel, kwaliteit met heel veel keuzes, zeer persoonlijke aanpak. Het zijn ook dagfeesten (tot ongeveer zonsondergang) in een prachtig unieke zuiderse tuin, grote binnenkoer en meerdere ingerichte schuren.

Feesten met een warm hart

Een losse sfeer, de volledige planning vindt bij ons thuis plaats, samen met onze zoontjes Oscar en Lennert. En Croocky onze Ierse Wolfshond, de vele kippen, pauwen en andere dieren hier op De Letterhoeve. Vooraf wordt er geproefd van allerlei zuiderse bereidingen, de unieke wijnen en samen puzzelen wij zo jullie sprookje in elkaar. Met veel ruimte en allerlei verrassingen voor al jullie genodigden.

Een Droomproject

De Letterhoeve is ons droomproject. Ons doel is om van elk feest iets onvergetelijks te maken met kwaliteit, echtheid en verrassing in elk detail. Een sprookje voor iedereen die dit meemaakt, zeker ook voor kinderen (ook de volwassen kindjes!)

**Slechts 10 feesten per jaar! (van mei tot eind september)**

Vaak zijn wij lange tijd vooraf reeds volgeboekt...

=> Check eerst even in onze kalender of jouw datum nog beschikbaar is!

Wij investeren hier met een groots enthousiasme en plezier veel van onze tijd en zijn daardoor ook zelf selectief met wie wij in zee gaan. Als dit jou interesseert laat dan ook even weten wat jullie zo aanspreekt.

Jullie heel persoonlijke puzzel

Bij ons wordt alles voor jullie geregeld, wat niet enkel alle organisatiestress wegneemt maar ook een positieve invloed heeft op jullie budget daar alle diensten door ons zelf worden aangeboden. Koetsen, roofvogels, video, babbelbox, photobooth, prachtige buitenceremonies, dansers, keuze uit tientallen live muzikanten, leuk aanbod kinderanimatie,... Er is ontzettend veel keuze en alles is van bij het begin erg overzichtelijk!

Aan de hand van enkele gezellige en vooral lekkere proefavonden stellen wij samen jullie heel persoonlijke originele puzzel samen.  Een feest waarin jullie dromen echt waarheid worden...

Een heel eigen filosofie

Respect is voor ons een belangrijk gegeven. Vertrouwen, betrouwbaarheid maar ook het respect naar elk deel van deze wereld waarin wij leven. De diversiteit, niet enkel in eten, heerlijke dranken, de vele prachtige planten en dieren maar ook naar elk individu toe.

Waar mogelijk trachten wij verantwoord om te gaan met onze natuur, zowel in de keuze van ons meubilair, het vermijden van chemische producten (zoals pesticiden, moeilijk afbreekbare schoonmaakmiddelen) maar ook in de keuze van onze voedselaankopen. Niet alles hoeft bio te zijn maar al een beetje bewuster omgaan met deze planeet en met elkaar maakt voor ons een groot verschil.  

Belangrijke informatieEnkel zuiderse dagfeesten zijn hier mogelijk (van mei t/m sept), Check aub even jouw datum in onze kalender :-) Wij behandelen geen aanvragen voor data van oktober t.e.m. april.

Tarieven

Er is zoveel mogelijk (van een gezellige High Tea in onze unieke locatie tot groots totaal concept met prachtige uitnodigingen, ceremonie, roofvogels, website, muzikanten, allerlei randanimatie, dansers, koetsen, video, babbelbox en nog heel wat meer!), wij geven jou graag een transparante prijs zodra wij ook weten wat jullie wensen, meestal is dat al helemaal duidelijk na een vrijblijvend telefoongesprekje.

Onze prijzen zijn altijd ALL-IN, dus inclusief alle dranken en elk afgesproken detail. Geen verrassingen maar heldere afspraken.

Gelegenheden

Huwelijk
Jubileum
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Totale feestplanning, elk detail op één adres.

Samen maken we er een onvergetelijk en totaal stressloos feest van!

Parking

Ruime parkingvoorziening, parkeerbegeleider aanwezig, aanduiding met pijltjes en ballons in de straat.

Zalen

Naam
De Letterhoeve - - - - - - 150150150
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram