"Waar etentjes uitlopen in heuse feesten!"

Uniek historisch pand in de binnenstad

Huiselijke en gemoedelijke sfeer

Verse seizoensgebonden keuken.

Vanaf 12 tot 125 personen | Locaties

“De Lokeend” bevindt zich in het Schipperskwartier van Antwerpen, dichtbij de oude haven, het MAS-museum en wat verderop het Red Star Line – museum. 

Privé

Door de huiselijke sfeer in beide zalen is "De Lokeend" een uitstekend adres voor jouw familiefeesten, verjaardagen, huwelijken en huwelijksverjaardagen en kleine communiefeesten.

Je kiest zelf de formule: dit kan een diner zijn of een buffet zittend aan tafel. Wij opteren voor langwerpige tafels, mooi gedekt met damasten tafelkleden en witte gesteven servetten. De tafels en de zaal worden versierd met bloemen en kaarslichtjes.

Liever een lossere formule? Dan kan je een wandelbuffet vragen. Ook een soort avondreceptie behoort tot de mogelijkheden. Hierbij worden drank en hapjes op de tafels gezet en door ons aangevuld. De genodigden staan recht. We zorgen wel voor een redelijk aantal stoelen.

In de zomer is het heerlijk om te aperitieven op de binnenkoer. Ook kunnen kinderen wel even buiten spelen, maar het is geen speelterrein, daar er veel breekbare sierbloempotten staan.

De goedkoopste formule is een zondagmiddagbrunch, bijvoorbeeld van 11 u tot 14 of 15 u waarna er een stadswandeling met gids kan volgen. De wandeling kan ook voorafgaan aan de brunch volgens eigen wensen.

Wat dacht je van een gezellige, ontspannen "afternoon tea" op een zondagmiddag, misschien na een doopplechtigheid?

Bedrijven

De Lokeend biedt je een aangenaam en toch niet alledaags kader voor zakenlunches , eventueel met voorafgaande vergadering. Eventueel kan je ongestoord beschikken over de zaal in het voorhuis, terwijl wij in de zaal achteraan de lunch of het diner voorbereiden.

Eén of meer werknemers gaan met pensioen? Tijdens het diner kan je jouw speech of sketches opvoeren, je beschikt immers alleen met jouw bedrijf over de zaal.

Nieuwjaarsfeesten van bedrijven zijn ook erg in trek. Je kan opteren voor een diner, een receptie of een avondbijeenkomst.

Bezoek je Antwerpen met een autocar, dan is onze zaal precies op maat gemaakt. Wij zorgen voor een snelle bediening als dat nodig is.

Tarieven

Vanaf €19 pp

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Er zijn twee zalen beschikbaar van 12 tot 40 en van 12 tot 75 personen.

Recepties tot 125 personen. 

Volg ons op Instagram