Locaties

Zeelandhallen Goes is de grootste evenementenlocatie van Zuidwest-Nederland. De locatie is multifunctioneel in te zetten en heeft moderne faciliteiten en een fraaie entree. De locatie ademt veelzijdigheid. De exacte invulling van de Zeelandhallen wordt vormgegeven op basis van uw wensen.

Door de jaren heen heeft Zeelandhallen Goes grote metamorfoses gekend voor uiteenlopende evenementen: van indoor motorcrossbaan tot congres, van bedrijfsevenement van de Rabobank tot podium voor Holiday on Ice en van beursvloer tot diverse settings voor brainstormsessies. Het zegt veel over de enorme diversiteit die de Zeelandhallen in huis heeft.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Zalen

Op zoek naar een unieke, praktische vergaderlocatie in Nederland dat beschikt over alle nodige faciliteiten? Bij Libéma bent u aan het juiste adres! U kunt bij ons een vergaderarrangement uitkiezen of zelf samenstellen. Daarbij is het mogelijk om enkel een vergaderlocatie te huren of om combinaties te maken met een leuke activiteit. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij ons moderne Congrescentrum 1931, maar ook vergaderen in Afrikaanse sferen of tussen de vliegtuigen is een optie.

Aangezien onze evenementenlocaties beschikken over diverse ruimtes kunt u een vergadering ook eenvoudig uitbreiden of organiseren in combinatie met een presentatie. Van kleine tot grote gezelschappen; voor elke vergadering hebben we een passende locatie!

Volg ons op Instagram