Locaties

Post-Plaza is een bruisende trouwlocatie in hartje centrum van Leeuwarden. Een bijzondere plek om de liefde te bezegelen, wij zijn namelijk een officiële trouwlocatie van de Gemeente Leeuwarden. Het postkantoor heeft een rijke historie, inmiddels is het gebouw verworden tot een plek van gezelligheid en romantiek. Een plek waar je je al snel thuis zult voelen. Geef elkaar het JA-woord in de Plugzaal of in de Postkamer. Onze  Postkamer biedt plek voor intieme ceremonies tot circa 40 personen. De Plugzaal is geschikt voor maximaal 100 gasten.

Iedere ceremonie, receptie of huwelijksdiner is uniek en wij begrijpen dat! Daarom bieden wij geen standaard arrangementen maar nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijke kennismaking. Aan de hand van jullie wensen maken wij een op maat gemaakt voorstel.

De Plugzaal en Postkamer zijn naast trouwlocaties, ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten.

Elke ruimte in Post-Plaza heeft een verhaal, is geen doorsnee ruimte en zeker geen eenheidsworst. Ruimtes waar je met elkaar kan eten, drinken, brainstormen, waar je van en met elkaar kan leren maar vooral waar jij jezelf kan zijn! Voor groepen hebben we in Post-Plaza verschillende mogelijkheden om samen te komen. We delen ze graag met je.

 

Gelegenheden

Huwelijk
Jubileum
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk

Overnachting

Parking

Privéparking mogelijk na reservatie

Zalen

Naam
de Postkamer5024 - - 40 - - - -
de Plugzaal 1403440 - 120 - 12080 -
de Bode kamer50 - - - - - - 26 -
de Tuin kamer50 - - - - - - 4242
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram