"Authentieke zalen in een prachtige groene omgeving"

Gastronomische keuken

Omgeven door een prachtige tuin van 1ha

Persoonlijke ontvangst en begeleiding

Vanaf 20 tot 200 personen | Locaties

Omgeven door een pittoreske parktuin en grenzend aan de abdij van Kortenberg vind je de mooie feestzalen terug van De Venkel. Je in een prachtomgeving culinair laten verwennen in goed gezelschap ter gelegenheid van een bijzondere gebeurtenis? Daarvoor ontvangen we jou met open armen bij feestzaal De Venkel! 

Privéfeesten:

De Venkel beschikt over de vakkennis om élk feest te personaliseren! Of het nu een prachtig huwelijksfeest, leuke receptie, communiefeest of onvergetelijk jubileum is, het lijdt geen twijfel dat je geluksmomentenbeleeft in de mooie feestzalen van De Venkel. 

Onze chef creëert verse verfijnde gerechten en stelt een menu samen naar jouw smaak. Gastronomie op maat dus! Bovendien wordt De Venkel steeds bijgestaan door een sterk team en werken we samen met externe partners om jouw feest tot in de puntjes te realiseren. Beslis jij graag over elk detail op je feest? Bij ons mag jij je fantasie de vrije loop laten.

Bedrijfsevents:

Bij De Venkel beschikken we niet enkel over de ideale feestzalen voor personeelsfeesten. De Venkel heeft nog meer in zijn mars! Ook voor een formeler of zakelijker bedrijfsevenement, zoals seminaries of vergaderingen, kan je bij De Venkel terecht.

Omdat we allemaal weten dat het niet zo eenvoudig is om seminaries te organiseren of om de perfecte vergaderzaal te vinden, bieden we een leuk alternatief: authentieke zalen in een rustige omgeving. Kortom, een bijzondere vergaderlocatie!

Tarieven

Prijs per persoon voor receptie + driegangendiner: 60 euro

Prijs receptie: 11,50 euro per persoon

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime privé parking.

Zalen

Naam
De Kasteelzaal - - - - 60 - 180125 -
Het Koetsiershuis - - - 40100 - 15065 -
De Parkzaal - - - 3040 - 10050 -
De Mona Lisa Zaal - - - 2030 - 3020 -
Tabel weergave: Aantal personen

  • Kasteelzaal, onze grootste feestzaal: 

Bij onze grootste feestzaal op het gelijkvloers geven de openslaande deuren meteen toegang tot de tuin. Beeld je alvast een magnifieke setting in met originele schouwen, authentiek stucwerk en mooie houten vloeren. Samen met de hoge ramen en plafonds is deze feestzaal het gedroomde decor voor een huwelijk, jubileumfeest of stijlvol klantenevent.

  • Het Koetsiershuis, feestzaal met tuin: 

Het oude koetshuis wordt omgeven door de tuin en door de aangebouwde veranda lijkt het alsof je feest in de tuin zelf plaatsvindt. Eén van de troeven van deze feestzaal is dat deze apart van het hoofdgebouw staat, waardoor je volledige privacy hebt. Door de open structuur is het daarnaast de ideale plek voor seminaries, voordrachten, vergaderingen of recepties. De ligging in de tuin maakt deze feestzaal geschikt voor familie-, communie- en lentefeesten.

  • De Parkzaal, feestzaal op de eerste verdieping: 

In het hoofdgebouw vind je de parkzaal terug, een feestzaal op de eerste verdieping die bereikbaar is met de originele trap of lift. Dankzij de mooie, grote ramen valt ook hier de hele dag mooi daglicht binnen. Bovendien geniet je in deze feestzaal van een uitzicht over de parktuin tot aan de abdij van Kortenberg. Samen met de aangrenzende Mona Lisazaal heb je de hele verdieping privé tot jouw beschikking.

  • De Mona Lisa zaal, kleine feestzaal: 

Onze kleinste feestzaal op de eerste verdieping leent zich perfect tot intiemere diners of kleine vergaderingen. De hoge ramen zorgen voor een mooie lichtinval en een prachtig uitzicht op de omringende tuin.

Volg ons op Instagram