"Vergaderen in een uniek historisch kader uit de 16e eeuw"

Uniek historish kader & moderne faciliteiten

Centraal tussen Leuven, Mechelen en Brussel

Groene en inspirerende parkomgeving van 5ha

Vanaf 2 tot 300 personen | Locaties

Het kasteel ‘Hof Ter Loonst’ is een unieke locatie van 5 ha in Kampenhout waar jij en je gasten versteld van zullen staan. De historiek van deze site gaat namelijk terug tot in 1162. De huidige eigenaars, hebben het authentieke pand volledig gerestaureerd en gerenoveerd tot een privéwoonst met moderne kantoor en vergaderfaciliteiten alsook een evenementenzaal.

Het historische gebouw en zijn groene omgeving geven jouw vergaderingen en events een rustieke en karaktervolle toets. Daarnaast biedt ook het binnenplein met zijn charmante uitstraling, tal van mogelijkheden om jouww vergadering of event te verzorgen.

Je vindt dit beschermd monument terug ten midden van Brussel, Mechelen en Leuven. Het is een groene oase in een historisch kader nabij deze grootsteden.

Hof Ter Loonst beschikt over drie zalen, namelijk 'Ter Loenst' 6p, 'Beethoven' 12p en 'Keizer Karel' 120p. De namen van de vergaderzalen hebben telkens een historische waarde en verwijzing, waarmee ze de authenticiteit van het middeleeuwse gebouw en zijn omgeving benadrukken. De Keizer Karel zaal is mutlifunctioneel inzetbaar. De zaal kan zowel dienen als vergaderzaal als voor evenementenzaal.

Hof Ter Loost en zijn omgeving bieden verschillende ontspannings- of team-building mogelijkheden aan, gecombineerd met lunch en of diner via externe cateraar.

Belangrijke informatieActiviteiten die privégericht (huwelijken, verjaardagen,...) zijn en geen rekening houden met het duurzaam behoud van deze historische locatie zijn niet toegelaten

Tarieven

Als Business Center richten we ons voornamelijk op bedrijven en bedrijfsevenementen.
 
De tarieven voor de Keizer Karel zaal starten aan € 750 excl btw tot € 1500 voor een dag.  Inbegrepen in de prijzen is het gebruik van de 100 witte designstoelen, 60 buitenstoelen, 20 tafels (200 x 80 cm), 8 ronde sta-tafels en 6 rechthoekige sta-tafels.
 
De zaal zelf is vrij van cateraar, de dranken zijn bij de zaal af te nemen.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras
Beamer

Whiteboard
Telefonie
Brainstorm materiaal (Flipchart en stiften)
Geluidsinstallatie met microfoon
Wifi

Parking

De parking van Hof Ter Loonst is rechts vlak naast het kasteel gelegen. Hof Ter Loonst biedt een aangelegde parkeerruimte voor 60 voertuigen aan. Is dit onvoldoende parkeerruimte voor jouw event? Dan kunnen jouw gasten ook parkeren op het grasveld achter de Keizer Karel zaal. Bij slecht weer kan je uitwijken naar de veilingsite, twee straten verderop, van waaruit je kan carpoolen.

Zalen

Naam
Ter Loenst - - 6 - - - - - -
Beethoven - - 12 - - - - - -
Keizer Karel - 40 - - 100 - 250120 -
Tabel weergave: Aantal personen

Ter Loenst vergaderzaal

Ter Loenst is met zijn capaciteit van 6 personen onze kleinste vergaderzaal. Deze zaal is gelegen in het hoofdgebouw en is de ideale vergaderplaats voor jouw kleine buitenshuis vergaderingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het verloop van de vergadering want wij verzorgen graag voor jou koffie, thee en water. Zo kan je rustig vergaderen in onze Ter Loenst vergaderzaal. 

Beethoven vergaderzaal

In onze Beethoven vergaderzaal kan je terecht met een groter gezelschap. Je kan hier buitenshuis vergaderen met maximaal 12 personen. Deze vergaderzaal biedt een veelheid aan lichtinval, wat ideaal is voor de creatieve geest te stimuleren. Ook hier verzorgen wij graag voor jou koffie, thee en water.

Keizer Karel zaal

Kom vergaderen en vertoeven in onze Keizer Karel zaal, vernoemd naar zijn bezoeker in 1538. Daarom wordt hier ook Keizer Karel bier aangeboden door de brouwerij van Haacht. 

De Keizer Karel zaal is multifunctioneel inzetbaar. De zaal kan zowel dienen als vergaderzaal en/of evenementenzaal voor jouw bedrijfevents. 

Inspirerend vergaderen in een historisch gebouw omgeven door prachtige natuur, dat is wat je kan doen als je vergadert in onze Keizer Karel zaal.  Er is een keukenruimte voorzien naast de Keizer Karel zaal. Hier kan de door jou gekozen traiteur de catering verzorgen zonder jou en jouw gasten te storen in de zaal. Indien je de Keizer karel zaal huurt als vergaderruimte dan voorzien wij graag voor jou de koffie, thee en water. 

De keizer Karel zaal is tevens onze evenementenzaal. Het is mogelijk om hier seminars of events te organiseren waarvan jouw gasten versteld zullen staan. De unieke sfeer in deze zaal wordt mee naar buiten getrokken op de prachtige binnenkoer, ideaal voor jouw recepties of pauzes. De grasvelden die het gebouw omgeven zijn tevens ter beschikking. Daarnaast verhuren wij ook een stertent met een diameter van 16 meter. 

Volg ons op Instagram