Vrijblijvende offerte aanvragen

Lux Visual Storytellers

"I want to capture those moments when we are real, honest and pure"

Totale beleving van jouw event

Een professioneel team

Pure momenten vastleggen is wat zij doen

Vanaf 350 tot 6.100 euro | Fotografen & Video

Lux visual sotrytellers maakt een intiem beeldverhaal van jullie huwelijksdag, vol elegantie en spontaniteit. Lux visual storytellers wil graag het pure van het moment steeds in beeld brengen. Jullie huwelijk wordt straks magisch... Jullie kiezen voor elkaar, in een intense en liefdevolle verbinding. Dat verdient een bloedmooi feest, geliefd en omringd door jullie vrienden en familie.

De zachtheid, emoties, speelsheid en romantiek die tussen jullie spelen, geven vonken. En net dié vonken wil LuxVisual Storytellers voor jullie opvangen en vereeuwigen. Liefde is er om te koesteren...

Fotografie & Film

Trouwen jullie grandioos of eerder minimalistisch? Elk verhaal is uniek. Jullie bijzondere dag zeer persoonlijk aanpakken is dan ook vanzelfsprekend. Lux Visual Storytellers biedt zowel Fotografie als Film aan. En nog vele leuke extra's, zoals bijvoorbeeld smoke bombs die voor een magisch effect zorgen.

Alles is bespreekbaar in een eerste vrijblijvend gesprek. Zo kunnen jullie Carolina en Maarten beter leren kennen en krijgen jullie zicht op Lux's manier van werken. Stuur gerust een mailtje. Dan zoeken jullie samen naar het ideale moment om van start te gaan met het vormgeven van jullie verhaal.

Optioneel voor de trouwers

Gebruik een slideshow of een korte movietrailer om te pronken tijdens jullie avondfeest en dankzij camera on tables kunnen jullie gasten meewerken aan jullie liefdesverhaal. Een originele manier om je huwelijk vast te leggen is ongetwijfeld met een drone en geef je huwelijksfoto's extra kleur met smoke bombs!

Lux Visual Storytellers helpt jullie graag met het vastleggen van jullie droomhuwelijk doorheen heel België. Ze volgen jullie zelfs naar het buitenland als jullie kiezen voor een Destination Wedding.


Hun team is uitgebreid en Lux bestaat nu uit een team van 12. Daarom zijn ze zeer flexibel en kunnen ze zowel kleine als grote feesten in beeld brengen.

Contacteer hen vrijblijvend voor een offerte op maat!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Huwelijk
Jubileum
Familiefeest

Seminarie
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Extra's

Fotoboek

Video

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Lux Visual Storytellers

WEDDING EDITORIAL Een destination bridal shoot aan de Adriatische Zee

Vorige zomer trok het team van Lux Visual Storytelling naar Italië, waar de streek Puglia de thuisbasis was voor hun bridal fotoshoot. Olijfboomgaarden, rotsachtige kustlijnen en romantische dorpjes: deze inspirerende foto's moet je gezien hebben!

Lees meer

Volg ons op Instagram