"Prachtig kasteel met rijke geschiedenis"

Feest als een Royal

Unieke inrichting

Groene omgeving

tot 150 personen | Locaties

Dit prachtige kasteel gelegen in Zoersel, geniet een zeer rijke geschiedenis. 

In 2016 werd er in samenspraak met de provincie Antwerpen gezocht naar nieuwe erfpachtnemers. Door de historische waarde van het kasteel werd er in 2017 gekozen voor een partner die op langere termijn zorg wil dragen voor het gebouw. Vesela Subotic, zaakvoerster van het designbedrijf ‘Creativity’, en haar gezin sloten een erfpachtovereenkomst van dertig jaar. De nieuwe eigenaars hebben het kasteel een volledige renovatiebeurt gegeven en zorgen voor een nieuwe invulling van het kasteel.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Entree en Ontvangst bar

Deze ruime salon is de entree van het kasteel. Met voldoende ruimte (54m²) om je gasten een warm onthaal te geven. Aansluitend op deze salon is de bar (21m²). Samen creëren deze twee ruimten een royale entree.

Salon De Borrekens

Salon De Borrekens, genoemd naar de persoon die het kasteel aan het begin van de twintigste eeuw heropbouwde op haar huidige locatie. Deze salon is 51m² groot en sluit aan op de entree en Salon de Vroylande.

Salon De Vroylande

Ook deze salon werd genoemd naar een van de twee families die het kasteel op haar huidige locatie heropbouwde, de families Vroylande en Borrekens. Deze salon is 54m² en beschikt over een grote lange tafel.

Volg ons op Instagram