Vrijblijvende offerte aanvragen

Imperish weddings & photography

"Het vastleggen van echte emoties en pure romantiek is waar ik naar streef"

Binnen heel Europa

Snelle aflevering van de foto's

Gepersonaliseerde albums, doosjes en sticks

Vanaf 150 euro | Fotografen & Video

Jullie gaan trouwen. Proficiat! De volgende stap is het zoeken van een fotograaf die bij jullie past en die jullie mooiste dag in beeld kan brengen.

Het vastleggen van echte emoties en pure romantiek is waar ik naar streef.

Of het nu om een huwelijk, verloving, zwangerschap, geboorte, communie of gewoon lekker jullie tweetjes gaat, ik zorg ervoor dat jullie verhaal onvergetelijk wordt!  

Lijkt het je ook wat om met mij in zee te gaan? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek over een heerlijke tas koffie. Jullie kunnen dan al jullie vragen stellen en zo leren we elkaar wat beter kennen. 

Tarieven

Huwelijkspakketten starten vanaf 6 uur. 

Elk pakket bevat professionele bewerking van de foto's, een houten doosje met jullie namen en datum in gegraveerd, alle bewerkte foto's op stick en prints van 10x15cm. Ook de vervoerskosten binnen een straal van 100km zijn inbegrepen. Extra km's komen op €0,35/km. Vanaf een 12-uur pakket zit er standaard een mini album van 15x15cm bij inbegrepen.

Als extra optie kunnen jullie een album laten maken met jullie mooiste foto's. Ook kleine albums om cadeau te doen aan de ouders zijn mogelijk. Bij huwelijken voorzie ik ook standaard een vervang-fotograaf in geval van ziekte/ongeval. Zo kunnen jullie met een gerust hart jullie mooiste dag tegemoet kijken. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk

Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Extra's

Fotoboek
Shoot op locatie

Binnen heel Europa

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Imperish weddings & photography

5 tips voor de mooiste 1e verjaardag van je kind!

De eerste verjaardag van je kind is een bijzonder moment, dat je natuurlijk graag op een bijzondere manier viert. Je zoon of dochter krijgt immers maar één keer een eerste verjaardag! Hoe pak je dat aan? Met deze tips kom je een heel eind.

Lees meer

MUST SEE: Een bende jonge ondernemers zorgt voor weddinginspo in deze zomerse styled shoot!

De zomer (én het trouwseizoen) komt eraan... En dat vieren we hier in België maar al te graag! Om jou te voorzien van echte zomerse feestinspiratie, trok een bende jonge ondernemers er samen op uit om een styled shoot te organiseren... Deze moet je zien!

Lees meer

Volg ons op Instagram