"Koezio: het grootste indoor avonturenpark van Brussel"

Om de cohesie binnen jouw team te vergroten

Jouw bedrijf staat centraal

Onvergetelijke momenten voor jouw bedrijf

Vanaf 10 tot 140 personen | Locaties

Met een oppervlakte van 6.000 m² is Koezio Brussel het grootste indoor avonturenpark van de hoofdstad. Koezio is dan ook een uniek trainingscentrum voor special agents speciaal ontworpen om de cohesie binnen jouw team te vergroten. zodat de leden elkaar beter leren kennen. 

Concept 

Jouw bedrijf staat centraal. Koezio heeft alle ervaring in huis om je te helpen met jouw ideale teambuilding, aanwerving/integratie en persoonlijke zelfontwikkeling. Het doel van het trainingscentrum is duidelijk: samen met jou onvergetelijke momenten voor jouw bedrijf ontwikkelen. Vanaf jouw aankomst bij Koezio tot de gepersonaliseerde debriefing en diner wordt alles in het werk gezet om van jouw activiteit in het trainingscentrum een succes te maken. Je kiest dan ook voor een formule die het meest bij jouw bedrijf past en samen met de Koezio-experten stel je een perfect aangepast programma samen voor jouw team.

Samenwerking en cohesie 

Je snelheid testen in gigantische spelmodules, jezelf overtreffen en elkaar helpen op het hoogteparcours, geheime codes ontcijferen, raadsels oplossen, alert blijven onder alle omstandigheden … Koezio belooft spannende ervaringen en momenten van puur plezier. Om deel te nemen, moet je niet sportief of intellectueel zijn. Wat telt, is het samenzijn en de cohesie binnen een groep vergroten. In tijden van smartphones en individualisme is Koezio een aangename afwisseling, waarbij je gedurende 2 uur vooral spelenderwijs moet samenwerken om je doel te bereiken. Ieder teamlid draagt op zijn of haar manier bij tot een succesvolle missie. 

Formules

Koezio biedt vier formules om aan de hoogste verwachtingen van jouw bedrijf te voldoen, afhankelijk van de tijdsduur en verwachtingen van je bedrijf. 

  • Enjoy my team met de missie als spel centraal en gepersonaliseerde debriefing plus foto in spel; 
  • Work hard, play hard met voor de missie ook vergaderzalen ter beschikking;
  • Discover my team met voor de missie een icebreaker in vergaderzaal;
  • Develop my team met voor de missie een sessie met coach in vergaderzaal.

Vergaderen

Naast het indoor avonturenpark beschikt Koezio eveneens over vergaderruimtes, een eetruimte en een lounge voor een aperitief of maaltijd na de missie. 

Contacteer ons voor een aangepaste offerte.  

Tarieven

40 euro voor de 'Enjoy my team' formule teambuilding activiteit met trofee voor winnende team plus apero bij de debriefing.

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie

Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi

Zalen

Onze zalen:

  • 2 vergaderzalen van 80 vierkante meter.
  • Bar/dansvloer boven van 120 vierkante meter.
  • Beneden bar met restaurant van 400 vierkante meter.
  • Terras 150 vierkante meter.


Volg ons op Instagram