Vrijblijvende offerte aanvragen

ADAMANT Events & Weddings

"Op vlak van Events bieden wij services aan op maat en nood van jouw happening."

Wij assisteren waar nodig

Service op maat

Scherpe tarieven

Eventplanning & Styling

ADAMANT  Events & Weddings is een professioneel bedrijf dat met veel creatieve input uw event naar een volgend niveau wil tillen. 

Op vlak van Events bieden wij services aan op maat en nood van jouw happening . Dit kunnen totaalconcepten zijn die van A tot Z worden uitgewerkt met een sterk verhaal via storytelling, aanvulling op vlakken waar jullie zelf nog niets hebben kunnen invullen of Freelance Assistance. 

Weddingplanning is iets wat in ons bloed stroomt. Een close contact met het bruidspaar en de familie resulteren in het vertellen van een persoonlijk verhaal op jullie Dag van het Jaar!

De Wedding services kunnen zeer ver gaan. Wij hebben zelf verschillende ervaringen en een netwerk van (young) professionals die van jullie huwelijk een geraffineerd maatwerk maken. Kostuums, trouwjurken, trouwringen, bloemen, stijl, storytelling, locatie, catering en ga zo maar verder. 

Wij assisteren waar je ons nodig acht.

Freelance Assistance is een mogelijkheid mocht je nog professionals zoeken op vlak van hospitality, bediening, eventhosting, coördinators, animatie, allround of logistiek management. Alles is op maat bespreekbaar aan scherpe tarieven op de markt!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling
Story Telling

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram