"Sensationeel lekker roomijs klaargemaakt met een rookwolk van vloeibaar stikstof"

Spektakel voor je gasten

Uniek in België

Verschillende toppings aan trendy luxebar

Foodtrucks

Serveer jullie genodigden heerlijk huisgemaakt roomijs dat ter plaatse wordt klaargemaakt via vloeibaar stikstof. Spectaculair om zien en overheerlijk. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie. Ons concept is uniek in België! Wees er snel bij! Ideaal voor huwelijk, communie, lentefeest, opening zaak, bedrijfsevent,...

BarSensa's mobiele bar wordt opgesteld op de door jou gekozen locatie. De opbouw van de op maat gemaakte luxe bar doen wij zelf ter plaatse. De bar bestaat uit een stalen zwarte frame en houten panelen. De bar wordt leuk aangekleed met verschillende accessoires zodanig dat deze trendy en luxueus oogt op jouw feest of event. De bar kan tevens op moeilijk bereikbare plaatsen geplaatst worden vermits de bar telkens volledig opnieuw opgebouwd wordt.

De bar van BarSensa is geen 'foodtruck op wielen' en kan daardoor gemakkelijk in een afgesloten omgeving geplaatst worden, bijvoorbeeld een achtertuin. BarSensa's bar kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het vloeibaar stikstof dewarvat wordt in de bar zelf geplaatst. Jouw feest of event kan zo veilig verlopen en de genodigden zullen genieten van het spektakel, het lekker roomijs en de toppings. Niet enkel de kinderen zullen genieten... van het spektakel en de sensatie... ideaal om mooie foto's vast te leggen aan de bar van BarSensa!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Dessert / Zoet

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram