"Een gezellige locatie voor jouw feest, workshop, training of ander event!"

Gezellige tuin met tuinterras

Huiselijke en gemoedelijke sfeer

Zelf organiseren of uitbesteden

tot 120 personen | Locaties

Welkom in ‘t Veldt! Dé plek om te feesten en te inspireren!  Gezellig en sfeervol samenzijn met je familie en vrienden en samen nieuwe herinneringen creëren, of anderen inspireren, samen vergaderen in een gezellige omgeving.  Dat is helemaal waar wij in ‘t Veldt voor staan.  Daarom zijn de ruimte en de tuin zeer ‘hyggelig’ ingericht, of met andere woorden met veel aandacht voor gezelligheid, warmte en details.

Onze ruimte is te huur als locatie voor jouw babyborrel/familiefeest maar ook voor je workshop, je training of meeting. Je kan er gezellig zitten met zo’n 60 personen. Voor een staand evenement kan je zo’n 120 personen uitnodigen.

‘t Veldt is uitgerust met al hetgeen je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Een prachtige tuin met ruim tuinterras, mooie toog, een praktische keuken en sanitair, ruim voldoende servies, bestek, tassen, glazen, gratis Wifi, een beamer en een projectiemuur én een authentieke pizza-oven op het terras.

Wij bieden 2 opties:

• Je huurt onze ruimte en organiseert je evenement zelf

• Je besteedt de organisatie van je evenement uit

Zelf organiseren

Huur onze ruimte en doe er verder helemaal je eigen ding mee. Wij zorgen voor de gezellige omkadering en de gekoelde drank en jij kan je evenement naar jouw smaak en zin inrichten en vormgeven.

Organisatie uitbesteden

We denken graag met je mee over de organisatie van je feest of event. Heb je graag dat wij voor jou een traiteur zoeken die aansluit bij je wensen? Wil je dat ‘t Veldt helemaal ingericht klaarstaat en opgeruimd wordt na je feestje? Ben je op zoek naar professionele bediening? Dat kan allemaal.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij bezorgen jou alle informatie die je nodig hebt om in te schatten of ’t Veldt is wat jij zoekt!

Belangrijke informatieEvenementen waarbij meer dan 60 personen (binnen) moeten kunnen zitten, zijn niet mogelijk.

Tarieven

Huurprijs locatie zonder catering: €245

Prijs per persoon voor catering: vanaf 21€ (excl. dranken)

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Parking
Tuin / Terras

Volg ons op Instagram