"Jouw evenement in een inspirerende omgeving"

Historische locatie

Oase van rust in het centrum van Antwerpen

Voorstel op maat gemaakt voor jouw evenement

Vanaf 2 tot 40 personen | Locaties

August vertaalt de spirituele ziel van de historische Belgische architectuur naar een hedendaags, modern hotel met 44 kamers en suites. Het weerspiegelt het karakter van ’t Groen Kwartier, de site van het oude Militaire Hospitaal in Antwerpen. August is verdeeld over 5 gebouwen, samengevoegd door de legendarische Belgische architect, Vincent Van Duysen. Elk detail is minutieus gekozen: op maat gemaakt meubilair, iconische verlichting, handgeweven tapijten, tegels die met de hand geglazuurd zijn.

Gratis high speed wifi, een volledige audiovisuele set-up, wij zorgen ervoor dat jouw evenement tot in de puntjes geregeld is, inclusief de koffiepauze en de lunch. Het restaurant draagt de handtekening van sterrenchef Nick Bril. 


Tarieven

Elk evenement is anders. Elke vergadering is uniek. Daarom maken we graag een voorstel op maat van jouw evenement.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Wij beschikken over een beperkt aantal parkeerplaatsen in de ondergrondse parking naast het hotel.

Zalen

Naam
Elisabeth3117 - 12 - - 30 - -
Marthe15 - - - - - - - -
Augustine23 - - - - - - - -
Paviljoen34 - - - - - 20 - 20
Tabel weergave: Aantal personen

Onze vergaderzalen, vernoemd naar de vroegere kloosterzusters Marthe, Betty en Elisabeth baden in het natuurlijke daglicht.  Het paviljoen Augustine ligt in één van de prachtig aangelegde tuinen en biedt een unieke vergaderervaring. 

In de zalen vind je alles wat je nodig hebt: WiFi, een Barco Clickshare om te projecteren, pen en papier voor elke deelnemer. Ons team staat klaar om van elk evenement een onvergetelijke ervaring te maken. 

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Wij hebben verschillende opties: voor de koffiepauzes, de lunch, de cocktail, het diner, een tuinfeest. Jij kiest de formule die best bij je past. We maken natuurlijk met alle plezier een voorstel op maat.


Volg ons op Instagram