"Een nieuwe lente, een Nieuwithof"

Zowel privé als voor bedrijven

Prachtig gerenoveerd kasteel

Originele inrichting

tot 750 personen | Locaties

Wat vorig jaar startte als een pop-up naar aanleiding van het WK voetbal op groot scherm, kent dit jaar een mooi vervolg. Nieuwithof is een pop-up eventlocatie voor alle feesten en events, zowel privé als voor bedrijven. Familiefeesten, brunches, babyborrels, personeelsfeesten, dansfeesten, seminaries, klantenhappenings, workshops, productpresentaties, mini-festivals,... Nieuwithof is de geknipte locatie!

Het kasteel heeft een facelift gekregen met een eigentijdse, originele inrichting, zonder afbreuk te doen aan de grandeur van het statige kasteel Withof uit 1904. De locatie is te huur tot eind september en heeft een capaciteit tot 750 personen. Kleine groepen zijn uiteraard ook welkom. Nieuwithof beschikt over verscheidene ingerichte zalen, zodat elk feest en event de juiste invulling kan krijgen. Bovendien is er op technisch vlak een degelijke basisuitrusting voor klank en licht.

Het terras is deels overdekt door een zomerse stretchtent, die beschutting geeft tegen zon en regen. Daarnaast is er de mooie, grote kasteeltuin die ook extra ruimte biedt voor bijkomende randanimatie.

Op het vlak van catering zijn verschillende formules bespreekbaar, in functie van de wensen en het beschikbare budget. De bar exploitatie wordt op elk feest en event door Nieuwithof zelf verzorgd.

Interesse om de Nieuwithof pop-up eventlocatie te ontdekken? Wij ontvangen je graag ter plaatse voor een rondleiding.

Tarieven

€2500

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Volg ons op Instagram