"De ideale plek voor een spetterend feest"

Vanaf 20 tot 450 personen | Locaties

Salons Denotter is de ideale plek voor een spetterend feest: huwelijk, jubilea, familiefeest, buffet, babyborrel, communie- of lentefeest, .. dit alles is bij ons mogelijk. 

Ook voor bedrijven en organisaties zetten we ons beste beentje voor. We beschikken over goed uitgeruste vergaderzalen en seminarieruimtes.

Een extra troef is onze traiteurdienst zodat we ook op verplaatsing uw catering kunnen verzorgen.

Huwelijk

Ben je bezig met de planning van je trouwfeest? Spring zeker eens binnen bij Salons Denotter. We helpen je graag bij de keuze van de geknipte zaal, de juiste muziek en het perfecte eten.

Alles kan op maat om van jouw huwelijksfeest een succes te maken: receptiemogelijkheden zowel binnen als buiten, menukeuze met aangepaste wijnen, diverse drankformules, tafelindeling, tafeldecoratie, muziek, ... Samen maken we er een onvergetelijke dag van volgens jouw wensen en budget.

Familiefeesten

Familiefeesten zijn leuk. Er zijn tal van gelegenheden die een perfecte aanleiding zijn voor een gezellig en sfeervol familiefeest. Salons Denotter kijkt samen met jou hoe we een verjaardag, geboortereceptie, communie- of lentefeest, jubileum, verrassingsfeest, ... kunnen organiseren volledig volgens jouw wensen.

Onze keuken werkt uitsluitend met dagverse seizoensproducten van de beste kwaliteit en verzorgt creatieve en culinaire gerechten die stijlvol worden gepresenteerd. Ons ervaren personeel zorgt voor een vlekkeloze bediening.

Bedrijfsevents

Ook voor bedrijven en organisaties zetten we ons beste beentje voor. We beschikken over goed uitgeruste vergaderzalen en seminarieruimtes.

Door zijn ligging (dichtbij autosnelweg E40 en snelweg A17) is Salons Denotter ideaal gelegen voor het organiseren van seminaries en vergaderingen. Salons Denotter is dan ook de plek voor opleidingen, vergaderingen, seminaries, workshops, productpresentaties en congressen. We zorgen voor een vlekkeloze organisatie.

De grote multifunctionele zaal (voorzien van airco), met een capaciteit tot 300 deelnemers aan tafel en tot 400 zitplaatsen kan perfect worden ingedeeld op maat van het aantal deelnemers en in functie van het soort bijeenkomst. Kleinere groepen (tot 60 deelnemers) kunnen in 2 sfeervolle kleinere zalen terecht die ook voorzien zijn van airco. We beschikken over een eigentijdse audiovisuele uitrusting (beamer, projectiescherm, draadloze micro, wifi,,...).

Denotter Catering

U heeft de perfecte locatie reeds gevonden maar nog geen catering? Denotter Catering biedt antwoord op uw vraag en serveert u heerlijke, culinaire hoogstandjes van apero tot dessert! Wij vormen uw huis of gekozen locatie om tot een gezellige feestruimte, zorgen voor alle benodigde materialen en staan in voor het gedreven personeel.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi

Overnachting
Tuin / Terras
Prachtige tuin.

Parking

Ruime private parking.

Volg ons op Instagram