"Een inspirerende omgeving om je bedrijfsevent meer kracht te geven!"

Alles draait rond focus en creativiteit

Omgeving beïnvloedt inzet

Tien minuten wandelen van Brussel-Zuid

tot 25 personen | Locaties

Zoek je een inspirerende plek om ongestoord met je team aan de slag te gaan? In Werkplaats Walter vind je een ruimte waar alles rond focus en creativiteit draait. Een veilige ruimte die uitnodigt om te onderzoeken, te bevragen, te experimenteren.

Wie al genoeg vergaderingen achter de kiezen heeft, weet in welke mate de omgeving invloed heeft op de inzet van de deelnemers. Een externe locatie beklemtoont het belang van de vergadering bij de deelnemers. En waarom naar een duffe, anonieme vergaderzaal trekken als je ook bij Werkplaats Walter terecht kan? 

Je stapt binnen in een ruimte die experiment en innovatie ademt, in het hartje van Kuregem, Brussel. Muzikanten en beeldend kunstenaars hebben er hun ateliers in een oude textielfabriek, rond een concertzaal waar avant-garde, impro en free jazz centraal staan.

De zaal is ruim met veel daglicht, en discreet uitgerust met alle vergaderbenodigdheden. Op dagen dat de zaal niet gebruikt wordt door kunstenaars kan ze gehuurd worden door bedrijven. Artistieke projecten krijgen voorrang, op tijd reserveren is dus de boodschap!

Tarieven

Tarief verhuur: 450 EUR excl. btw per dagdeel of in overleg

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

  • Oppervlakte zaal: 100 m²
  • Oppervlakte foyer: 40 m²
  • Beamer, flipcharts, water, thee en koffie inbegrepen
  • Catering kan worden voorzien
  • Breakout-options: mezzanine, terras, gebruik van foyer

Volg ons op Instagram