"Een uniek totaal aanbod geheel op maat van jullie wensen"

Verse en kwaliteitsvolle bloemen

Incl. opbouw en ophalen van alle decoratie

Geïnspireerd door jullie stijl en sfeer

Bloemen

Sara Vanneste, uitbaatster van deze prachtige bloemenzaak, heeft een opleiding van 3 jaar gevolgd als fleuriste in het pti van Kortrijk. Daar heeft zij stage gelopen bij Carl Depuyt, Geert Pattyn en Bloemsierkunst Julie. Nadien ging zij aan de slag bij Bloemsierkunst Julie en bouwde zij gedurende 5 jaar ervaring op. 

Na deze uitgebreide ervaring en alle kneepjes van het vak geleerd te hebben, voelde Sara zich helemaal klaar om een eigen zaak te starten. 

In 't Hof ter Velde werkt Sara altijd met verse en kwaliteitsvolle bloemen die zij met passie verwerkt tot jouw bloemstuk, boeket en andere bloemendecoratie.

Heb jij een feest in het vooruitzicht? En kan jullie feest nog die extra aankleding gebruiken? 

Sara helpt je daar graag mee verder! 

Van een bruidsboeket tot de volledige aankleding van een ceremonie of feestlocatie, Sara zorgt voor een uniek totaal aanbod geheel op maat van jullie wensen. Wilde veldbloemen, bohemain chic, of romantisch roze en wit. Sara laat zich inspireren door de stijl en sfeer die jullie voor ogen hebben. Zij zorgt zowel voor de opbouw van jullie decoratie en het terug ophalen, zodat jullie daarover geen zorgen hebben. 

Maak gerust een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken!

Tarieven


Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk

Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Types

Boeketten
Tafel aankleding

Zaal aankleding

Levergebieden

In de provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Volg ons op Instagram