Vanaf 25 tot 600 personen | Locaties

Hof ten Steen staat ter beschikking voor de meest uiteenlopende evenementen: recepties, feesten, seminaries, vergaderingen, defilés, productvoorstellingen (ook voor grote producten zoals auto’s), enz. 

De kasteelhoeve is omgeven door een privé-park van 6 hectaren. Dit domein ligt in de dorpskern van Orsmaal in Brabant, vlakbij de grens met Limburg en heeft zelfs een dreef die rechtstreeks naar de kerk leidt.

Privéfeesten:

Zowel kleine gezelschappen als groepen tot 350 tafelgenodigden of 500 gasten voor een receptie zijn welkom in Hof ten Steen. Onze zalen kunnen naar wens worden opgesplitst in kleinere modules. In de tuin is er plaats voor een tent, waardoor de capaciteit nog kan worden uitgebreid.

Hof ten Steen biedt de mogelijkheid om te huwen in een zeer romantisch kerkje op het domein.

Bedrijfsevents: 

Ook is Hof ten Steen zeer geschikt voor bedrijven die een exclusief personeelsfeest willen organiseren, cocktails en professionele vergaderingen. 

Voor al jouw vergaderingen zijn onze zalen uitgerust met airconditioning en staat het didactisch basismateriaal ter beschikking. Geavanceerde audiovisuele voorzieningen kunnen worden ingehuurd.  

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is voldoende parkeergelegenheid.

Zalen

Zowel kleine gezelschappen als groepen tot 350 tafelgenodigden of 500 gasten voor een receptie zijn welkom in Hof ten Steen. Er zijn 2 zalen: de gerestaureerde schuur met oud timmerwerk en de imposante grote zaal met een afmeting van 420 m². Deze zalen kunnen naar wens worden opgesplitst in kleinere modules. Er is airconditioning en het didactisch basismateriaal staat ter beschikking. Geavanceerde audiovisuele voorzieningen kunnen worden ingehuurd. In de tuin is er plaats voor een tent, waardoor de capaciteit nog kan worden uitgebreid. All-in seminarie- of feestformules op maat; keuze uit meerdere traiteurs.

Volg ons op Instagram