Zilte Zoen

Omschrijving

Vanaf 20 tot 450 personen | Locaties

De Zilte Zoen biedt u de perfecte combinatie van een top locatie die vlot bereikbaar is, maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. Deze feestzaal ligt namelijk in Elversele, vlakbij Waasmunster en op 800m van de afrit E17, maar ook midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf en ook over de catering hoeft u zich geen zorgen te maken. Integendeel! Deze is echt top en prachtig geserveerd.

Top chef en Meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van uw gasten immers met een verrassend fijne Franse culinaire keuken met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat u uw walking dinner of receptie bij goed weer niet plaatsvinden op een van de ruime terassen of in de prachtige tuin van dit domein?

Eigen huis catering op hoog niveau. Er is wel geen mogelijkheid om enkel de locatie te huren zonder catering of diensten!

Bij prachtlocatie Zilte Zoen vragen ze wel om allen te genieten van een diner of Walking diner. Laatkomers voor dans na diner kan met een maxium 10% van gevraagde avondgasten. 

Van de locatie kan gratis gebruikt gemaakt worden, inclusief bloemen, tenzij anders vermeld of besproken. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras

Fotoreportage
Buiten trouwen
Ja-woord
Speeltuin
Helihaven

Parking

Ruime privé parking vooraan. Achteraan zal de parking begeleid worden door parking wachters.Alsook bij regen u vergezellen tot aan de ingang met nodige service.

Zalen

Naam
Zaal 1 Home125 - - - 100 - 10090100
Zaal 2 Garden64 - - - - - 605050
Zaal 3 Serre136 - - - 155 - 150110150
Tabel weergave: Aantal personen

Bij een huwelijksfeest/evenement/verjaardag en dergelijke ,is onze locatie volledig prive voor

enkel uw gezelschap.Indien anders vermeld.Bloemen voor tafels zijn ook inclusief.

Laatste nieuws

Zilte Zoen - Een culinair hoogtepunt in Temse

Zilte Zoen is een riante villa in pastoriestijl op een boogscheut van de E17. We hoorden bij Salino al veel positieve feedback over Zilte Zoen. Hoog tijd om deze prachtige locatie en culinaire hoogstandjes met onze eigen ogen te mogen aanschouwen.

Lees meer