"Een van de prachtigste eventlocaties in België"

Culinaire Top keuken op prachtige locatie

Professionele aanpak zonder zorgen

Prijs zonder verrasingen en geen huurkost.

Vanaf 25 tot 300 personen | Locaties

De Zilte Zoen biedt je de perfecte combinatie van een top locatie. En misschien wel een van de mooiste feestlocaties die ons land bezit. Daarnaast ook zeer vlot bereikbaar, maar toch rustig gelegen om elk type event discreet en in alle privacy te laten doorgaan. De Zilte Zoen ligt in Elversele in de omgeving van Temse -Sint-Niklaas en Waasmunster. Op 800m van de afrit E17 en toch midden in een groene oase van rust. Parkeergelegenheid is er voldoende op het terrein zelf. En ook over de culinaire catering hoef je je geen zorgen te maken. Integendeel! Onze in-house catering is echt van topniveau alsook de presentatie.

Top chef en Meesterkok Guy Beeckmans verwent de smaakpapillen van jouw gasten met de Franse culinaire keuken met trendy verfijnde invloeden. En waarom laat je je walking dinner of receptie bij goed weer niet plaatsvinden op een van de ruime terrassen, of in de prachtige tuin van dit domein?

Onze eigen huis catering op hoog niveau. Er is geen mogelijkheid om enkel de locatie te huren zonder catering of diensten! 

Bij de Zilte Zoen vragen ze wel om allen te genieten op een zaterdag min. 80 pers hoogseizoen, van een diner of Walking diner. Laatkomers voor dans na diner kan met een max. van 10% van gevraagde avondgasten. 

Van de locatie kan gratis gebruikt gemaakt worden, inclusief bloemen, tenzij anders vermeld of besproken. Indien je echt een huwelijk of evenement wil organiseren, dan is Zilte Zoen waar je moet zijn .Zilte Zoen kreeg reeds meerdere erkenningen betreft kwaliteit, organisatie en smaak in de wacht.

Belangrijke informatieOp zaterdag zijn enkel feesten boven de 80 personen mogelijk. Het voorzien van een eigen cateraar, foodtruck of DJ is niet mogelijk.

Tarieven

  • Driegangenmenu start vanaf 55€ / pp
  • Viergangenmenu start vanaf 65€ / pp
  • Receptie                  27€
  • Diner                        75€
  • Dansfeest               25€

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras

Fotoreportage
Buiten trouwen
Ja-woord
Speeltuin
Helihaven

Parking

Ruime privé parking vooraan. Achteraan zal de parking begeleid worden door parking wachters. Alsook bij regen je vergezellen tot aan de ingang met nodige service.

Zalen

Naam
Zaal 1 Home125 - - - 100 - 10090100
Zaal 2 Garden64 - - - - - 605050
Zaal 3 Serre136 - - - 155 - 150110150
Tabel weergave: Aantal personen

Bij een huwelijksfeest/evenement/verjaardag en dergelijke, is onze locatie volledig privé voor enkel jouw gezelschap. Indien anders vermeld. Bloemen voor tafels zijn ook inclusief.

Ontdek meer over Zilte Zoen

Zilte Zoen - Een culinair hoogtepunt in Temse

Zilte Zoen is een riante villa in pastoriestijl op een boogscheut van de E17. We hoorden bij Salino al veel positieve feedback over Zilte Zoen. Hoog tijd om deze prachtige locatie en culinaire hoogstandjes met onze eigen ogen te mogen aanschouwen.

Lees meer

Volg ons op Instagram