"Een thuis voor feesten"

Uniek interieur

Gezellige tuin

Modern & sfeervol

tot 200 personen | Locaties

Vijf generaties al verwelkomen de Hoornaerts hun gasten thuis. Al meer dan 125 jaar is hun huis naast het kerkje van Kachtem het kloppende hart van de gemeente. 

In het gezellige dorpscafé en in de luisterrijke feestzalen van de Hoornaerts genieten hun gasten van een zorgvuldig geschonken glas, heerlijke gerechten en een warm onthaal.

Vooraf werkt maître Stijn het feestprogramma en de decoratie uit die precies beantwoorden aan wat jij verlangt. Op het feest zelf waakt hij erover dat jouw partij vlekkeloos verloopt.

In de gerechten en wijnen van chef Bart proef je de jarenlange ervaring die hij opdeed in een tweesterrenrestaurant. Hij combineert de familierecepten die hij van zijn (groot)ouders erfde, met verfijnde gastronomie.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

't Hoornaerts

In de geheel vernieuwde feest-ruimtes die met warme materialen zijn vormgegeven in een hedendaags design en in het weldadige groen van de fraai aangelegde terrastuin, vind je het uitgelezen kader voor een feest op maat van jouw wensen

Ook voor bedrijfsevenementen, seminaries, productvoorstellingen of bedrijfsfeesten verzorgen wij voor jou alle nodige infrastructuur.

Volg ons op Instagram