"For you, we go the extra mile!"

Persoonlijke, stijvolle aanpak en organisatie

Gepersonaliseerde all-in formules

Moderne feestzaal met unieke tuin

Vanaf 40 tot 200 personen | Locaties

Onze familiezaak is gespecialiseerd in een persoonlijke aanpak van uw sfeervol feest, verzorgde receptie of professionele meetings. Al meer dan 35 jaar is Feestzalen Vaernewijck de referentie in de streek. Vaernewijck beschikt over 2 zalen, een prachtige tuin in een rustige omgeving.

Feesten

Aantrekkelijke all-in formule of afgestemd op maat, feestzalen Vaernewijck maakt van jouw feest een zorgeloze ervaring. Ruth & Michael organiseren de feesten met liefde voor het vak.

Business

Jouw bedrijf komt hier in een ontspannende sfeer terecht. Onze ruime tuin geeft je de nodige ademruimte na een drukke vergadering. Perfecte locatie, nabij de expresweg N36 met verbinding naar E403 en E17.

Belangrijke informatieEigen catering aanbrengen is niet mogelijk bij de huur van de locatie.

Tarieven

All-in huwelijksfeest: + €90

Receptie €22

Seated dinner €71.5

Walking dinner €75.5

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Private parking, met plaats voor 85 wagens. Parkeerplaatsen liggen naast de feestzaal.

Zalen

Naam
Vaernewijck2806017055200 - 300200300
Merlot10025602050 - 15075150
Orangerie20040602570 - 22080150
Tabel weergave: Aantal personen

VAERNEWIJCK

Een moderne feestzaal met klasse en smaak. Een ruime en geklimatiseerde zaal met capaciteit van 65 tot 200 zittende personen met dansvloer. Feestzaal Vaernewijck sluit aan bij de orangerie voor het ontvangst van jouw gasten. Onze romantische tuin is de droomlocatie voor jouw receptie. Deze feestzaal beschikt over een ruime privé parking en Wifi.

MERLOT

Deze gezellige zaal is ideaal voor kleinere groepen tussen 35 en 65 zittende personen met dansvloer. Aperitieven doe je bij mooi weer op ons zuiders terras of ‘s winters aan de knetterende open haard. Deze feestzaal is geklimatiseerd, beschikt over een ruime privé parking en Wifi.

ORANGERIE

Zowel ‘s zomers als ‘s winters is het in deze rustige zaal, perfect tafelen. Met uitzicht op onze schitterende tuin en de achterliggende velden de ideale plaats voor gezelschappen tussen de 60 en 80 zittende personen zonder dansvloer. Deze locatie is geklimatiseerd, beschikt over ruime privé parking en Wifi.

Volg ons op Instagram