"Prachtige feestlocatie in een landelijke omgeving nabij Antwerpen"

Huiselijke sfeer ingericht door Axel Vervoort

Ruime, mooie tuin en overdekt terras

Gratis parkeergelegenheid aan de locatie

Vanaf 10 tot 500 personen | Locaties

Flinckheuvel is een exclusief adres voor al jouw recepties, feesten en banketten. De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal en antiek. Je wordt hier in een dromerige en sfeervolle omgeving culinair verwend met grote creativiteit. 

Deze oude en majestueuze hoeve is een onderdeel van het historische kasteel van ’s Gravenwezel. Wanneer het weer het toelaat, kan je jouw huwelijk, feest of banket laten plaatsvinden in onze sprookjesachtige tuin. 

In deze romantische omgeving wordt elk feest een prachtige belevenis.

Onze salons zijn voorzien van alle comfort om elk feest een exclusief karakter te geven. Culinaire hapjes en de heerlijkste drankjes worden hier stijlvol geserveerd. In de koude seizoenen en als het weer niet mee wil werken, worden de recepties in de fabelachtige orangerie gehouden.

Huwelijksfeesten markeren één van de belangrijkste dagen in het leven van twee geliefden. Het is het feest bij uitstek waarop alles werkelijk perfect moet zijn. Daarom is niets teveel gevraagd bij Flinckheuvel om je het huwelijksfeest van jouw dromen te bezorgen.

Bedrijfsevenementen van het hoogste niveau

Ja zal versteld staan van onze nauwgezette aanpak en onze afwerking tot in het kleinste detail. Voor een vergadering, seminarie, lezing of productpresentatie beschikken wij over alle hedendaagse faciliteiten. Zo beschikt Flinckheuvel over een keuze aan grote en kleine zalen zodat je zowel een grote groep genodigden als een klein aantal gasten in de allerbeste omstandigheden kunt ontvangen.

Ook voor gelegenheden waar de sfeer meer ontspannen mag zijn, ben je bij Flinckheuvel aan het juiste adres. Verwen jouw personeelsleden met een gastronomie van het hoogste niveau, een adembenemend decor en een vlekkeloze service. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Fotoreportage

Parking

Er is een ruime privé parking voorzien voor jouw gasten.

Zalen

De zalen zijn prachtig gedecoreerd met zilver, kristal, sprankelend kaarslicht en antieke elementen. Er zijn 5 zalen over het gebouw verspreid. Apart zalen enkel op zondagen en weekdagen. 

- De schuur en serre 35 tot 45 personen

- Flinckheuvel zaal tot 180 personen diner of minder

- Witte bovenzaal enkel voor recepties tot 180 personen.

- Flinckheuvel in zijn geheel voor recepties tot 350 tot 500 personen

Volg ons op Instagram