"Kinepolis, meer dan cinema alleen."

Flexibiliteit: verschillende capaciteiten

Opvolging van A - Z

2500 GRATIS parkeerplaatsen

tot 8.000 personen | Locaties

Metropolis, zoals Kinepolis Antwerpen voorheen heette, werd ingehuldigd in 1993 en is met 24 zalen en 7426 zetels een paradepaardje van Kinepolis en van de stad Antwerpen. De bioscoop neemt veelal het voortouw in tal van innovaties op beeldtechnisch, geluidstechnisch en conceptueel niveau.

De zeer gevarieerde en uitgebreide programmatie, veelvuldige animaties en tal van bezoeken aan Kinepolis van nationale en internationale filmsterren, versterken het culturele leven in de metropool.

Bedrijfsevents:

Ook dat is mogelijk bij Kinepolis. In samenwerking met Ecco La Luna bieden wij je een waaier aan activiteiten, van puur fun tot een groepsdynamiek stimulerende activiteit. Neem je eigen single op, wordt filmmaker voor één dag, speel tal van bangelijke stadsspellen of wees creatief tijdens één van de workshops. Ecco La Luna werkt voor jou graag een activiteit op maat uit.

Meeting:

Kinepolis stelt graag haar zalen ter beschikking voor jouw seminarie of vergadering. De wall to wall schermen zorgen voor de uitstekende kwaliteit van jouw presentatie. Seminaries kunnen ook in combinatie met een film nadien. Zo krijgen jouw genodigden de ideale combinatie tussen business & pleasure.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Wifi
Flexibiliteit

360° begeleiding
Vlotte bereikbaarheid

Parking

Gratis gebruik van verschillende parkings rond het gebouw.

Volg ons op Instagram