Grand Café Lamot

Vanaf 50 tot 700 personen | Locaties

Grand Café Lamot heeft als eventlocatie een vierde plaats verdiend in de jaarlijkse ‘Belgian Event Manager Guide’.

De bijzonder aantrekkelijke site, met historisch panorama op de stad Mechelen en verrassende flexibiliteit, bewijst zich als ideale locatie voor al uw feesten. Bovendien geeft het uitgebreid terras van Grand Café Lamot uit op een gezellig plein met een prachtig zicht op de Dijle.

Privéfeesten:

Grand Café Lamot maakt gretig gebruik van het authentieke karakter van de voormalige brouwerijsite, aangevuld met hedendaagse architectuur en hoogwaardige comfortuitrusting. De sfeer verschilt dan ook grondig van een klassieke feest- of trouwzaal.

De diverse zalen, met de al even gevarieerde architectuur, verzekeren zowel een maximale flexibiliteit naar de te ontvangen gezelschappen (tot 700 gasten) als een gedurende het feest voortdurend wisselende sfeerbeleving. Kortom, het ‘wow’-effect is nooit weg. 

Bedrijfsevents:

Gelegen in het hart van Mechelen en met 8 verschillende zalen ter beschikking, leent deze inspirerende locatie zich perfect voor uw vergaderingen en seminaries. 

Uiteraard kan u ook tijdens uw bedrijfsevenementen genieten van de uitstekende services en catering van Grand Café Lamot. Uw ideale partner voor zowel uw kleine als grote evenementen. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

In de onmiddellijke nabijheid bevindt zich een ondergrondse betalende parking voor ongeveer 220 wagens.

Volg ons op Instagram